Czupryn Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 Oo witaj marynarz Skocz jeszcze do działu powitalnia .Pozdro z łęczycy 0 Cytuj
kosmity Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Galeryjka: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3527453,miedzynarodowy-zlot-ciezkich-motocykli-i-trajek-w-wisniowej-gorze-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj
krzysiu421 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Byłem o 18tej ,niezbyt miłe przywitanie przez organizatorów 0 Cytuj
Komunikacja Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Byłem o 18tej ,niezbyt miłe przywitanie przez organizatorów Mam nadzieje, że Brzeziny były milsze... Krzysiu trzeba było przyjechać do Rogowa obiad byłby gwarantowany 0 Cytuj
krzysiu421 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Niema co się o tym rozpisywać,uważam temat za zamknięty. Najważniejsze że jutro jesteśmy w Koluszkach,jeśli będzie impreza jak w Brzezinach to dzień nie będzie stracony.POZDRAWIAM. 1 Cytuj
suzuki Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Będzie super. Krzysiu nie pożałujesz. Staramy się aby co roku było lepiej! 0 Cytuj
Traja MR-2 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Byłem o 18tej ,niezbyt miłe przywitanie przez organizatorów no właśnie, a co tam sie wydażyło ? chetnie posłuchamy . 0 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 byłam z ekipą na tym zlocie :_)) marynarz ...masz super focie z tymi laseczkami ;_))) no i jak sprzęcik ładnie umyty;)) organizacja dobra, dzięki jeszcze raz;_))) zapraszamy we wrześniu na rewanż;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Traja MR-2 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) wiesz Marta musiałem sprawdzić dziewczyny jako pierwszy czy nie robią lipy , a co do jakości mycia, mam uwagi bo ich poganiały następne sprzęty do mycia . Ale to jest tylko zabawa ha ha !!!! leprza od stiptisu . Pozdrawiam . Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez Traja MR-2 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi