Traja MR-2 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Oo witaj marynarz Skocz jeszcze do działu powitalnia .Pozdro z łęczycy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmity Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Galeryjka: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3527453,miedzynarodowy-zlot-ciezkich-motocykli-i-trajek-w-wisniowej-gorze-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Byłem o 18tej ,niezbyt miłe przywitanie przez organizatorów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 A to czemu Krzysiu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Byłem o 18tej ,niezbyt miłe przywitanie przez organizatorów Mam nadzieje, że Brzeziny były milsze... Krzysiu trzeba było przyjechać do Rogowa obiad byłby gwarantowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Niema co się o tym rozpisywać,uważam temat za zamknięty. Najważniejsze że jutro jesteśmy w Koluszkach,jeśli będzie impreza jak w Brzezinach to dzień nie będzie stracony.POZDRAWIAM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Będzie super. Krzysiu nie pożałujesz. Staramy się aby co roku było lepiej! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traja MR-2 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Byłem o 18tej ,niezbyt miłe przywitanie przez organizatorów no właśnie, a co tam sie wydażyło ? chetnie posłuchamy . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 byłam z ekipą na tym zlocie :_)) marynarz ...masz super focie z tymi laseczkami ;_))) no i jak sprzęcik ładnie umyty;)) organizacja dobra, dzięki jeszcze raz;_))) zapraszamy we wrześniu na rewanż;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traja MR-2 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) wiesz Marta musiałem sprawdzić dziewczyny jako pierwszy czy nie robią lipy , a co do jakości mycia, mam uwagi bo ich poganiały następne sprzęty do mycia . Ale to jest tylko zabawa ha ha !!!! leprza od stiptisu . Pozdrawiam . Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez Traja MR-2 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi