GROCHU17 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Witajcie potrzebuje jakiegoś asa z dziedziny zgrywania oryginalnych gier na xboxa tylko tak żeby działały ponoć sie da Edytowane 29 Grudnia 2011 przez scOti zmiana tematu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Rozwiń bardziej temat i zmień nazwę tematu na bardziej 'konkretną' i odnoszącą się do treści twojego postu, a będę ci wdzięczny.P.S.: W sprawie XBOX'ów trochę pojęcia mam i/lub znajomości w tej dziedzinie, dlatego rozwiń twoją myśl 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Chodzi o to że , masz w lewym ręku Gre np Forza 3 . i chcesz ją przegrać tkj płyty normalne ;D i żeby to chodziło po przegraniu na Nie przerobionym x-boxie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Chodzi mi o to że kupiłem dzieciakowi xboxa 360 4G z kinektem ale nie chcę go narazie przerabiać i czytałem gdzieś na jakimś forum że jest możliwość przegrywania oryginalnych gier z płyty na płytę i chodzą jedni mówią że są 4 nagrywarki które to robią + jakiś program do tego . A wiadomo że gry do xboxsa nie są takie tanie na razie a zawsze można porzyczyć od kogoś jakąś fajną gre i ją przegrać jeśli się ma o tym pojęcie . Ja swojego czasu nagrywałem płyty z grami na ps2 ale przerobioną , lecz na nie przerobionego xboxsa jeszcze nie . Jak by ktoś umiał był bym wdzięczny i jakoś byśmy się dogadali co do zgrywania .Znalazłem coś takiego ale szukałem takich nagrywarek i d*pa . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 To są takie napędy jak w komputerze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 tak zgadza się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi