Skocz do zawartości

Iii Zlot Motocyklowy W Koluszkach - 3 Sierpnia 2014

suzuki

Rekomendowane odpowiedzi

To jest niemożliwe żeby nikt Cię nie chciał zabrać. Panowie co jest, jak o nogach to ma kto pisać a teraz taka okazja i co. [ Ja jadę z plecaczkiem ]

Zlocik bardzo fajny,ekstra koszulki. Udało się zebrać ekipę w ilości 22 maszyn, nawet wziąłem udział w konkursie na najwolniejszy przejazd, byłem zaraz za podium. Dzięki za miły dzionek, pozdrawiam.

Organizatorów nie widziałem i  nie słyszałem :sad2:

na koszulkę się nie załapałem :sad2:

parada nie od parady (po raz pierwszy w życiu się zgubiłem  i wraz ze mną jakieś 150 motongów) mówiąc uczciwie obstawa zerowa :sad2:   (pogadajcie na przyszłość z osp jak zrobili to tydzień temu w brzezinach)

grochówka znacznie spóźniona...                     ale smaczna  :smile:

nie wiem jaka część moto została na koncerty :|      (może lepiej doinwestować gadgety ;)

mówiąc krótko wnioski należy wyciągnąć i  oby do zobaczenia za rok :smile:

mimo wszystko gratki za chęci  :P

Hm... ja też nie dostałam koszulki :sad2: no trudno widocznie nie zasluzylam choć pogodę zagwarantowalam :smile:

Ale jest też duży plus dzisiejszego dnia - powoli poznaje osoby z forum - dzięki Fizyk ;) ale sa tez tacy, którzy mnie 'zaczepiali' ale się nie przedstawili :sad2:

Szczęście ze grochówka dojechala bo inaczej musiałabym gotować szybki obiad :smile:

Fakt pierwszy raz na paradzie jechałem 110km/h,  krótko ale zawsze. Ale i tak było fajnie, dajmy szansę organizatorom , dopracują wszystko na przyszły rok.Może mała współpraca z Edytką. Podziękowania dla organizatorów od całej naszej grupy.

Edytowane przez krzysiu421 (wyświetl historię edycji)

Witam!

Dzięki za wspólny wypad. Było sympatycznie.

Jestem tu nowy, więc pewnie nikt mnie jeszcze nie kojarzy, a do tego musiałem się wcześniej urwać, więc i czasu nie było za wiele na bliższe poznanie się, ale i tak jestem bardzo mile zaskoczony atmosferą!

Co do samej imprezy .... chęci duże i za to szacun, ale po raz pierwszy zgubiłem się na paradzie (co było nie lada ciekawostką - może to taka "dodatkowa atrakcja") a wszystko za sprawą "genialnego" pomysłu z koszulkami, których i tak brakło ...

Ale najważniejsze moim skromnym zaniem - to brak obstawy ..... i tu faktycznie apel na przyszłość, bo rajdy samochodem policyjnym wzdłuż parady i przepychanie się potem między motocyklami by zamknąć skrzyżowanie na którym już jest pełno maszyn .... dość niebezpieczne nie wspominając o wprowadzanym chaosie.

Poza tym ... OK.

Mam nadzieję, że częściem bedę się z wami zabierał. Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję za przygarnięcie!

Dzięki za wspólnie spędzony czas.

Rzeczywiście organizatorzy powinni wziąć przykład z sąsiadów z Brzezin, bo tam obstawa i organizacja parady dużo lepiej wyglądała.

Do następnego

Nas ne dogoniat !!!  :moto:

Super imprezka z niecodziennymi atrakcjami mnie omineła ;) z blokowaniem to są dwa wyjścia; albo wspomóc się osp, albo dogadać się policją i jak jest ich mało to niech dadzą kilka odlasków dla wyznaczonych chętnych do blokowania ;) Z doświadczenia wiem że motocykliści świetnie sobie radzą sami jak im nikt nie przeszkadza :biggrin:

A z odpiwiednimi odlaskami żadna puszka nie podskoczy ;)

Edytowane przez boroś (wyświetl historię edycji)

boroś

ccm250.png LwG!

Witam jest to mój 1 post a mnie się podobało :smile: mimo wszystko a drift rewelka  :riding: trudno koszulek brakło za to frekwencja aż miło popatrzeć w przyszłym roku będzie lepiej  :biggrin: a impreza po zlocie super  :burp:

Do zobaczyska  :moto:

Witam. Ja ogólnie nie narzekam caly dzień byl spoko na koszulke sie załapałem  ale na grochwke sie niezałapałem. Dziekuje za wspolnie spedzony dzień.

http://youtu.be/ah4j7ONELO4

Zapraszam na mały seans, jeżeli Wam się podoba to zostawcie łapke w góre  :biggrin: 
Włączcie w jakości 1080p HD!  :riding:  Edytowane przez Suchy-wolk
link (wyświetl historię edycji)