krzysiu421 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jednak ruszamy z Andrespola o 11,30 będziemy czekać po prawej stronie za światłami jadąc w stronę Kurowic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zapowiadają na jutro upał!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 A mnie kto jutro zabierze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ojej Edytko czemu nie mówiłas wcześniej!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 To jest niemożliwe żeby nikt Cię nie chciał zabrać. Panowie co jest, jak o nogach to ma kto pisać a teraz taka okazja i co. [ Ja jadę z plecaczkiem ] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Edytko to zostwie swój plecak w parku i smignę po Ciebie. No już czas strzelic polerkę SUZI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) No no ja sobie tu stronki przeglądam a motorek sam się nie wyczyści,spadam na myjkę... Do zobaczyska Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez krzysiu421 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Challenger Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 o 10.30 zbieraja sie Pabianice po SDH TrzyKorony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dwa poprzednie zloty pogoda wystraszyła. Ale teraz pogoda dopisze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk. Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 wyjazd udany! pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuńczyk Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 grochówka wyśmienita 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zlocik bardzo fajny,ekstra koszulki. Udało się zebrać ekipę w ilości 22 maszyn, nawet wziąłem udział w konkursie na najwolniejszy przejazd, byłem zaraz za podium. Dzięki za miły dzionek, pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Organizatorów nie widziałem i nie słyszałem na koszulkę się nie załapałem parada nie od parady (po raz pierwszy w życiu się zgubiłem i wraz ze mną jakieś 150 motongów) mówiąc uczciwie obstawa zerowa (pogadajcie na przyszłość z osp jak zrobili to tydzień temu w brzezinach) grochówka znacznie spóźniona... ale smaczna nie wiem jaka część moto została na koncerty :| (może lepiej doinwestować gadgety mówiąc krótko wnioski należy wyciągnąć i oby do zobaczenia za rok mimo wszystko gratki za chęci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Hm... ja też nie dostałam koszulki no trudno widocznie nie zasluzylam choć pogodę zagwarantowalam Ale jest też duży plus dzisiejszego dnia - powoli poznaje osoby z forum - dzięki Fizyk ale sa tez tacy, którzy mnie 'zaczepiali' ale się nie przedstawili Szczęście ze grochówka dojechala bo inaczej musiałabym gotować szybki obiad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Fakt pierwszy raz na paradzie jechałem 110km/h, krótko ale zawsze. Ale i tak było fajnie, dajmy szansę organizatorom , dopracują wszystko na przyszły rok.Może mała współpraca z Edytką. Podziękowania dla organizatorów od całej naszej grupy. Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez krzysiu421 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cris132 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam! Dzięki za wspólny wypad. Było sympatycznie. Jestem tu nowy, więc pewnie nikt mnie jeszcze nie kojarzy, a do tego musiałem się wcześniej urwać, więc i czasu nie było za wiele na bliższe poznanie się, ale i tak jestem bardzo mile zaskoczony atmosferą! Co do samej imprezy .... chęci duże i za to szacun, ale po raz pierwszy zgubiłem się na paradzie (co było nie lada ciekawostką - może to taka "dodatkowa atrakcja") a wszystko za sprawą "genialnego" pomysłu z koszulkami, których i tak brakło ... Ale najważniejsze moim skromnym zaniem - to brak obstawy ..... i tu faktycznie apel na przyszłość, bo rajdy samochodem policyjnym wzdłuż parady i przepychanie się potem między motocyklami by zamknąć skrzyżowanie na którym już jest pełno maszyn .... dość niebezpieczne nie wspominając o wprowadzanym chaosie. Poza tym ... OK. Mam nadzieję, że częściem bedę się z wami zabierał. Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję za przygarnięcie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dzięki za wspólnie spędzony czas. Rzeczywiście organizatorzy powinni wziąć przykład z sąsiadów z Brzezin, bo tam obstawa i organizacja parady dużo lepiej wyglądała. Do następnego 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Super imprezka z niecodziennymi atrakcjami mnie omineła z blokowaniem to są dwa wyjścia; albo wspomóc się osp, albo dogadać się policją i jak jest ich mało to niech dadzą kilka odlasków dla wyznaczonych chętnych do blokowania Z doświadczenia wiem że motocykliści świetnie sobie radzą sami jak im nikt nie przeszkadza A z odpiwiednimi odlaskami żadna puszka nie podskoczy Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam jest to mój 1 post a mnie się podobało mimo wszystko a drift rewelka trudno koszulek brakło za to frekwencja aż miło popatrzeć w przyszłym roku będzie lepiej a impreza po zlocie super Do zobaczyska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Czy organizatorzy robili zdjęcia z całej imprezy ? Jeśli tak to może wstawić na stronę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk. Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 na koszulkę też sie nie załapałem troche oszukane to było.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam. Ja ogólnie nie narzekam caly dzień byl spoko na koszulke sie załapałem ale na grochwke sie niezałapałem. Dziekuje za wspolnie spedzony dzień. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) widze że było sprawiedliwie jedni dostali koszulki dródzy grochówke na poczęstunek jak ja Wam tego zazdroszcze Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk. Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) http://youtu.be/ah4j7ONELO4 Zapraszam na mały seans, jeżeli Wam się podoba to zostawcie łapke w góre Włączcie w jakości 1080p HD! Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrdwor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Rowniez sie pojawilem. Dziekuje uczestnikom i organizatorom za fajna atmosfere. Pozdrawiam p.s mozna gdzies zobaczyc foty z imprezy? Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez piotrdwor (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi