pafcio Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 ale kolega przystojny mam nadzieje? jak każdy dopuki kask na głowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kitti Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) To podobnie jak z kobietami, na fotkach wszystko ślicznie-pięknie a później na żywo.... trudno rozpoznać Panią No ale nie bez przyczyny Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety P.S. I żeby nie było jestem tego ewidentnym przykładem Edytowane 25 Lipca 2014 przez Kitti (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 To podobnie jak z kobietami, na fotkach wszystko ślicznie-pięknie a później na żywo.... trudno rozpoznać Panią No ale nie bez przyczyny Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety P.S. I żeby nie było jestem tego ewidentnym przykładem to poprosimy foto z obróbka i bez sami ocenimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kitti Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 to poprosimy foto z obróbka i bez sami ocenimy Nie posiadam tych "bez", taką mam przyjaciółkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Nie posiadam tych "bez", taką mam przyjaciółkę To może sami zrobimy sobie zdjęcia Twojej osoby i będzie"BEZ" Edytowane 25 Lipca 2014 przez Bogdan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kitti Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 To może sami zrobimy sobie zdjęcia Twojej osoby i będzie"BEZ" NIE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 NIE czemu "NIE" masz coś do ukrycia i te przeniosłem tutaj co kiedyś były już pokazane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kitti Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 czemu "NIE" masz coś do ukrycia Oczywiście, że mam . Nie bez przyczyny mam dożywotnio wykupiony okres licencyjny na Photoshopa A co do zdjęć to mega pozytyw. Bardzo lubię taki sposób obrabiania zdjęć. Czyli ostre, nasycone kolory w chłodnej tonacji A i takie moje malutkie spostrzeżenie: zdjęcia 5,7,8,9 licząc od góry trochę poprzesuwałabym kadry. Np w 9 troszkę przeszkadza mi lewa strona Ale całokształt tak jak już mówiłam bardzo na TAK 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 łeee, tym razem bez modelek... ale zdjęcia klasa 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 A i takie moje malutkie spostrzeżenie: zdjęcia 5,7,8,9 licząc od góry trochę poprzesuwałabym kadry. Np w 9 troszkę przeszkadza mi lewa strona Ale całokształt tak jak już mówiłam bardzo na TAK przy następnych się poprawię łeee, tym razem bez modelek... ale zdjęcia klasa jaquzie następne będą z modelkami tylko potrzebne jakieś moto bo swoją eR'ke już fotografowałem wiele razy haha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 bym ci dał, ale nie chce mi się stelaża odkręcać co najwyżej kuferek zdejmę o, to jakoś tak by wyglądało: http://p1.bikepics.com/2013/04/14/bikepics-2541849-full.jpg ale modelkę musiałbym pierw ocenić, czy ładna - czy się nadaje 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 przy następnych się poprawię jaquzie następne będą z modelkami tylko potrzebne jakieś moto bo swoją eR'ke już fotografowałem wiele razy haha Chętnie udostępnię swoja SV-ke z wielka przyjemnością, ale wspólnie prowadzimy selekcje modelek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 bym ci dał, ale nie chce mi się stelaża odkręcać co najwyżej kuferek zdejmę o, to jakoś tak by wyglądało: http://p1.bikepics.com/2013/04/14/bikepics-2541849-full.jpg ale modelkę musiałbym pierw ocenić, czy ładna - czy się nadaje nice maszyna ale bez kufra, stelaż jakoś przeżyjemy , a jaka byś chciał ta modelkę haha Chętnie udostępnię swoja SV-ke z wielka przyjemnością, ale wspólnie prowadzimy selekcje modelek hehe wszystko kwestia dogadania, można napisać do kilku i zobaczymy która będzie miała ochotę i czas na focenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 nie no, co tam pisać, trzeba zorganizować casting, i wybieramy.. w sukniach.. w t-shirtach.. bez t-shirtów... :D 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 nie no, co tam pisać, trzeba zorganizować casting, i wybieramy.. w sukniach.. w t-shirtach.. bez t-shirtów... :biggrin: podoba mi sie podejście kolegi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 casting powiadacie też jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 z sobotniego GP reszta później bo wiecie rozumiecie praca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Super zdjęcia, mam nadzieję że w czwartek deszcz nas nie zaskoczy i w końcu się złapiemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Super zdjęcia, mam nadzieję że w czwartek deszcz nas nie zaskoczy i w końcu się złapiemy też mam taką nadzieję ciąg dalszy najładniejsze moto na imprezie i reszta później 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kitti Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 jakie ładne kadry! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 i dalszy ciąg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shad Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 wielkie podziękowania dla użytkownika Bogdan za użyczenie SV i Esterce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 na 2 zdjęciu od góry, zamieniłbym się miejscami z motocyklem ps. najs photos 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 na 2 zdjęciu od góry, zamieniłbym się miejscami z motocyklem ps. najs photos Miałbyś za dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi