guzon Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Domyślam się, że większości z Was przytrafia się od czasu do czasu potrzeba kupienia śrubki, wężyka, przejściówki, itp. Nie wszystko da się znaleźć w dużych sklepach budowlanych przy centrach handlowych. Ja na przykład potrzebuję zmienić wężyk z którego ucieka mi płyn chłodniczy i niestety nie znam żadnego sklepu, który byłby w stanie pomóc. Macie jakieś sklepy, w których zaopatrujecie się w takie drobne elementy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzon Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Jest sklep z artykułami z gumy (węże, uszczelki) obok Metalzbytu na Legionów, na przeciwko sklepu z farbami. Tam udało mi się kupić to czego potrzebowałem. Niestety sklep nie ma strony www. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 hydrowąż - Pabianice ul Konopna 28 i Łódź ul. Al. Piłsudskiego 127/129 http://www.hydrowaz.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi