Skocz do zawartości

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Honda Vfr 800

Rekomendowane odpowiedzi

Gość henry1125
Opublikowano

Witam!
Poszukuję właśnie Hondy VFR 800. Znalazłem takie ogłoszenie, ale cena jest podejrzanie niska, chociaż na zdjęciach wygląda na zadbany egzemplarz, i stąd moje pytanie/prośba.
Jeśli zna ktoś motocykl z ogłoszenia, albo może był oglądać i może się coś wypowiedzieć, to będę wdzięczny.

http://otomoto.pl/honda-vfr-honda-vfr-800-fi-M4071692.html

LwG!

Opublikowano

Nie wiem, ale chyba na www.vfr-oc.pl była ta sztuka przez chłopaków omawiana. Mogę się mylić oczywiście. Zapraszam na forum

vfr-oc dowiesz się więcej

Gość henry1125
Opublikowano

Dzięki za zaproszenie, poszukam tam czegoś więcej.
Pozdro!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak się składa, że też powoli przymierzam się do VFRki (fi) i ta z Twojego linku długo już wisi na allegro - trochę to podejżane, bo jak na "motocykl w bardzo dobrym stanie technicznym jak i wizualnym" cena tego moto jest bardzo atrakcyjna.

Wg. mnie będzie to kit, a nie hit, ale daleko do Sulejowa nie masz ;)

150270.png

Opublikowano

No nie mam , ale czekałem na inny motor( wczoraj wszyło, że jednak facet nie sprzedaje), więc nie jechałem. Poza tym, specem nie jestem, więc lepiej zapytać kogoś doświadczonego. Postaram się umówić na oględziny w sobotę, jak coś będę wiedział, to dam znać, czy to "okazja", czy okazja :smile:

Opublikowano

Ogłoszenia przez jakiś czas nie było , teraz jest nowe, więc ponawiam pytanie, czy może ją ktoś oglądał od tego czasu ?

Tutaj nowy link :

http://otomoto.pl/honda-vfr-800-fi-M4090989.html

P.S. Na vfr-oc też jej nikt nie oglądał.

Zerknij na giełde w vfr-oc.pl może coś Ci podpasuje i troszkę większe prawdopodobieństwo trafienia sztuki z wiadomą przeszłością

Opublikowano

Patrzyłem, ale ceny dość zaporowe, co nie znaczy, że te sprzęty nie są tyle warte. W końcu kupiłem egzemplarz do drobnej kosmetyki i jestem bardzo zadowolony. Tej z Sulejowa w końcu nie oglądałem, ale dzwoniłem i jest to "anglik" do rejestracji, z tym ,że o przeszłości za wile mi pan nie powiedział, więc sobie odpuściłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...