Skocz do zawartości

Ix Zlot Motocyklistów W Brzezinach

Komunikacja

Rekomendowane odpowiedzi

Co to zlotu została mi jeszcze jedna zlotowa bandamka i ta zlotowa tabliczka rejestracyjna ale chętnych nie widać :sad2:

Warunek jest jeden i mały - trzeba udowodnić swoją obecność na zlocie :smile:

Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i otworzycie poniższy link bo nie jestem 'informatyczna' i możliwe że mogłam zrobić coś nie tak.

Miłego oglądania :smile:

https://plus.google.com/u/0/photos/100054513085200684724/albums/6041754463171039809

Mnie tez omijał łobuz jeden ,wiem że źle wychodzę ale bez przesady ani jednej ,niech tylko wpadnie w moje ręce  :P

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

Mnie tez omijał łobuz jeden ,wiem że źle wychodzę ale bez przesady ani jednej ,niech tylko wpadnie w moje ręce  :P

Oj Robert, Robert Twoich zdjęć nie wrzucałam bo są z cenzurą. Tylko nieliczni mogą je mieć i oglądać ;)

Ja jestem na dwóch na trzecim bliźniak mnie zasłonił, mam film z przejazdu tylko muszę go trochę przyciąć, jak się obrobię dam linka.

Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra...

aru13 na których jesteś bo tez Cię nie widzę a mi się wydaje że ten Bliźniak był po urlopie przytyło mu się i mnie też zasłonił :smile:))))))))

Pani Edyto mówi pani że cenzura mnie objeła hm ale ja nic takiego tam nie robiłem i byłem ubrany to pani nóżkami rozkojarzała ludzi   :biggrin:  :hihi:

Jestem na kilku  fotkach co prawda najfajniejsze są  tyłem ale może w przyszłym roku zasłużę na front. Jeszcze raz dziękujemy za super imprezę.

krzysiu421  ty byłeś pod M1  bo Cię nie rozpoznałem  :hihi: 

aru13 na których jesteś bo tez Cię nie widzę a mi się wydaje że ten Bliźniak był po urlopie przytyło mu się i mnie też zasłonił :smile:))))))))

Pani Edyto mówi pani że cenzura mnie objeła hm ale ja nic takiego tam nie robiłem i byłem ubrany to pani nóżkami rozkojarzała ludzi   :biggrin:  :hihi:

Już ci daję namiar Robercie zdjęcie 155 w swojej okazałości bliżniak mnie zasłonił, widać mój plecak , na 156 widac już moje germańskie rysy, no i 166 moje an face z tyłu

Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra...

Co to zlotu została mi jeszcze jedna zlotowa bandamka i ta zlotowa tabliczka rejestracyjna ale chętnych nie widać :sad2:

Warunek jest jeden i mały - trzeba udowodnić swoją obecność na zlocie :smile:

Jak jeszcze aktualne to chętnie bym przyjął chustę, bo się nie załapałem.

Czy byłem na zlocie? https://www.youtube.com/watch?v=vrIJYXW6L_0

Na własną rękę bym tego nie poznał :smile:

Edytowane przez Baran (wyświetl historię edycji)

krzysiu421  ty byłeś pod M1  bo Cię nie rozpoznałem  :hihi: 

Nie jechaliśmy z Widzewa przez Andrespol w :riding: :riding: :riding: :riding: :riding: :riding: maszyn...Zdjęcie 7 i 37

Edytowane przez krzysiu421 (wyświetl historię edycji)

Co to zlotu została mi jeszcze jedna zlotowa bandamka i ta zlotowa tabliczka rejestracyjna ale chętnych nie widać

Tablicę z chęcią przygarnę bo bandamkę już mam :smile: 

Więc może po sąsiedzku, żeby nie było że po znajomości  :P

• 4 tygodnie później...