Skocz do zawartości

Ix Zlot Motocyklistów W Brzezinach

Komunikacja

Rekomendowane odpowiedzi

Fotoradaru w tą niedzielę nigdzie nie ma :smile: więc spokojnie, zdjęcia nie będzie ze zlotu ;).

Lecz uważajcie na kamerkę na światłach (przy Orlenie), na czerwonym lepiej się nie pchać :smile: (więcej info)

Z Koluszek o której wyjazd spod Odlewni???

qxK0W5f.jpg

Jak pogoda dopisze stawiam się pod M1.

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

O której wyruszacie z pod m1 skoro zbiórka o 12:30 ? Bo ja leżę na kanapie i nie wiem jak bardzo się spieszyć. Ewentualnie polecimy bezpośrednio

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Parking m1 napewno zobaczysz

Bałem się, że się spóźnię, ale zobaczyłem przy M1 grupę motocyklistów. I nie przeszkadzało mi, że 80% to choppery, których właściciele mają na plecach wielkie logo "Korsarze" :P . Tak czy inaczej zlot uważam za odbyty.

Fajny zlocik, grochówka pierwsza klasa. Ktoś liczył maszyny, jak przejeżdżałem słyszałem 117 a za mną była przynajmniej jeszcze ze setka.

Ja liczyłam. Spod kościoła ruszyło 172 maszyny. Nie zdążyłam zliczyć motocykli które stały na parkingu miedzy samochodami i tych którzy ominęli kościół i pojechali od razu do Jordanowa. Myślę że mogę spokojnie powiedzieć ze było 200 motocykli a o uczestnikach nie wspomnę.

Dzięki, że tak licznie pojawiliście się na Naszym złocie i mam nadzieje, że większość z Was jest zadowolona :smile:

Zlot naprawdę spoko, grochówka pyszna :biggrin: Edyta ,było widać po Tobie jak wiele starań włożyłaś by było doskonale.. W mojej ocenie tak było. Pozdrawiam

Super impreza i pyszna grochówka. Edytko nie daj nikomu innemu zajmować się organizacją. Jesteś odpowiednią osobą to tego. Klub Bizon dziękuję za upominki. I zapraszamy na Zlot do Koluszek.

Dziękujemy Pani Edycie imprezka SUPEEEEEEEEEEEEER   :pa:

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

Dobra grochóweczka i nawet na scenę wyszedłem... dobrze, że to nie był striptease :biggrin:

Bardzo fajna traska! Nie wiedziałem, że tam są takie ładne tereny do śmigania! Kobietę mam zza Rogowa i nic nie mówiła! Będę musiał częściej odwiedzać wasze rejony ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...