pafcio Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jak lecicie przez. Mikołajki to mie zgarnijciee 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Fotoradaru w tą niedzielę nigdzie nie ma więc spokojnie, zdjęcia nie będzie ze zlotu . Lecz uważajcie na kamerkę na światłach (przy Orlenie), na czerwonym lepiej się nie pchać (więcej info) Z Koluszek o której wyjazd spod Odlewni??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jak pogoda dopisze stawiam się pod M1. 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 W Koluszkach ruszamy z postoju Taxi. Zbiórka 12.40. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Narazie pogoda dopisuje. Aby tak dalej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Pogoda aż zabardzo się spisała, pozostaje dopijać kawe i na rumaka 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Suzi już po polerce ale przed wyjazdem jeszcze małe dopieszczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja również powoli się szykuję I zamelduję pod M1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Każdy pucuje trzeba będzie ochlapać jajeczko żeby lipy nie było 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dawaj ją do mnie. Nie poznasz maszyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Hehe, gdyby nie to, że stoi pod drzewami na parkingu Szkoda trudu 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jak dobrze służy to trzeba dbać i maszynę. Zobaczysz moją i powiesz co sądzisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Pucujcie, pucujcie te swoje maszyny a my ocenimy Wasz trud, wysiłek i się okaże kto najbardziej kochana swoje dwa kółka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ruszamy o 12,30 jedziemy przez Andrespol. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 To będzie miss moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 O której wyruszacie z pod m1 skoro zbiórka o 12:30 ? Bo ja leżę na kanapie i nie wiem jak bardzo się spieszyć. Ewentualnie polecimy bezpośrednio 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baran Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Parking m1 napewno zobaczysz Bałem się, że się spóźnię, ale zobaczyłem przy M1 grupę motocyklistów. I nie przeszkadzało mi, że 80% to choppery, których właściciele mają na plecach wielkie logo "Korsarze" . Tak czy inaczej zlot uważam za odbyty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Fajny zlocik, grochówka pierwsza klasa. Ktoś liczył maszyny, jak przejeżdżałem słyszałem 117 a za mną była przynajmniej jeszcze ze setka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja liczyłam. Spod kościoła ruszyło 172 maszyny. Nie zdążyłam zliczyć motocykli które stały na parkingu miedzy samochodami i tych którzy ominęli kościół i pojechali od razu do Jordanowa. Myślę że mogę spokojnie powiedzieć ze było 200 motocykli a o uczestnikach nie wspomnę. Dzięki, że tak licznie pojawiliście się na Naszym złocie i mam nadzieje, że większość z Was jest zadowolona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Zlocik super, grochówka przepyszna, a mówi to człowiek, który za grochówką nie przepada 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Zlot naprawdę spoko, grochówka pyszna Edyta ,było widać po Tobie jak wiele starań włożyłaś by było doskonale.. W mojej ocenie tak było. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Super impreza i pyszna grochówka. Edytko nie daj nikomu innemu zajmować się organizacją. Jesteś odpowiednią osobą to tego. Klub Bizon dziękuję za upominki. I zapraszamy na Zlot do Koluszek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dziękujemy Pani Edycie imprezka SUPEEEEEEEEEEEEER 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dobra grochóweczka i nawet na scenę wyszedłem... dobrze, że to nie był striptease Bardzo fajna traska! Nie wiedziałem, że tam są takie ładne tereny do śmigania! Kobietę mam zza Rogowa i nic nie mówiła! Będę musiał częściej odwiedzać wasze rejony 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Miło było... 0 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi