Komunikacja Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 I tym oto sposobem minął kolejny rok... I przyszedł czas, aby zaprosić Was na IX Zlot Motocyklistów - 27 lipca 2014 r. (niedziela). Zlot jak co roku organizowany jest przez Starostwo Powiatowe w Brzezinach w ramach obchodów "Dni Jordanowa i Eufeminowa".Więcej szczegółów podamy bliżej zlotu. Uprzedzam, że koszulek w tym roku nie przewidujemy ale to nie oznacza, że nie mamy dla Was ciekawszej niespodzianki Zapraszam i pozdrawiam Edyta Sadzak - podinspektor Wydziału Komunikacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Lubię koszulki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Lubię koszulki Kupić Ci jakąś? Żeby nie było OT, to napiszę, że w tym roku postaram się być (mimo braku koszulek). 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Koszulki to jak trofeum Mam fajną kolekcję i zawsze mile widziane są nowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Być może będziemy wtedy na obiadku w Rogowie, więc do Brzezin 5 min drogi Lubię koszulkiW Carrefour masz po 5 i 8 zł 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jak zwykle burza i oberwanie chmury gwarantowane. 1 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Na poprzednią się nie załapałem myślałem że w tym zdobędę trofeum jak deszcze nie zmyją dróg to podjedziemy z plecaczkiem 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Być może będziemy wtedy na obiadku w Rogowie, więc do Brzezin 5 min drogi Mam nadzieję, że nie u mnie na obiedzie Naprawdę nie wierzycie, że można sprawić Wam radość inną rzeczą niż tylko koszulką? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Na pewno będà zapasy w kisielu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Mam nadzieję, że nie u mnie na obiedzie Naprawdę nie wierzycie, że można sprawić Wam radość inną rzeczą niż tylko koszulką? A co źle gotujesz ? ,nie bój się nikt nie będzie Cię bił że zupa niedosolona 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron1 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 A co źle gotujesz ? ,nie bój się nikt nie będzie Cię bił że zupa niedosolona Będę Bił czy na zlocie? Ja oczywiście postaram się pojawić, a jedną koszulkę już mam, więc tym razem może zdobędę coś innego. Spodnie? 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Koluszki oczywiście że się pojawią. A ja się domyślam co będzie zamiast koszulek. Ale cisza bo Komunikacja zmyje mi głowę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 A czy nasza Kochana Pani z Komunikacji zna już jakieś szczegóły 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 A czy nasza Kochana Pani z Komunikacji zna już jakieś szczegóły czy ja taka Kochana to nie wiem a co do szczegółów to więcej będę wiedzieć po dzisiejszym spotkaniu w sprawie zlotu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Już są może jakieś konkrety? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 No właśnie, są konkrety? a zadowolić nas motocyklistów, pewnie że się da inaczej niż koszulkami 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron1 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Mogą być blachy zlotowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Mogę powiedzieć tyle, że przewidujemy dla każdego motocyklisty 2 rodzaje gadżetów pamiątkowych ze zlotu i dyplom. Dodatkowo czestujemy pyszna grochówka. Reszta ustalen jest na etapie dogadywania. Dla klubów motocyklowych mamy specjalne pamiątkowe tablice (jeśli dotrą od producenta) więc serdecznie zapraszam. Ja też postaram się być na zlocie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 O niee... Właśnie sobie uświadomiłem, że 27 będę nad morzem Nici z gadżetów i dyplomu 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Mam nadzieję, że nie u mnie na obiedzie Jak zapraszasz to przywiozę 50 głodnych gęb... masz czym wykarmić? Naprawdę nie wierzycie, że można sprawić Wam radość inną rzeczą niż tylko koszulką? Można, stripteasem albo innymi rzeczami dostępnymi po 22:00 A czy nasza Kochana Pani z Komunikacji zna już jakieś szczegóły Z własnego doświadczenia muszę powiedzieć, żę urzędnicy mogą być kochani jedynie po godz. pracy. Są na prawdę NIELICZNE wyjątki 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Z własnego doświadczenia muszę powiedzieć, żę urzędnicy mogą być kochani jedynie po godz. pracy. Są na prawdę NIELICZNE wyjątki Akurat w Wydziale Komunikacji w Brzezinach często załatwiam sprawy i tam są sami kochani urzędnicy Ale to chyba faktycznie jeden z nielicznych przyjaznych urzędów 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Akurat w Wydziale Komunikacji w Brzezinach często załatwiam sprawy i tam są sami kochani urzędnicy Ale to chyba faktycznie jeden z nielicznych przyjaznych urzędów Dziękujemy za te miłe słowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Pani Komunikacji zawsze dobrze z oczek patrzy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Pani Komunikacji zawsze dobrze z oczek patrzy! A skąd to wiesz? I od kiedy jesteśmy na 'Pani'? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi