aga19 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Cześć. Wybiera się ktoś może na ten zlot??? Edytowane 11 Lipca 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jak co roku obecność obowiązkowa Ekipa z Pabianic się melduje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 My być może także jak co roku podjedziemy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ekipa ŁÓDZKO/PABIANICKO/TUSZYŃSKA jedzie.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga19 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 to ktoś jednak będzie... bo podobno dużo osób w tym roku odpuszcza:/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Chętnie podepniemy się z braciakiem pod warunkiem że wyjazd po godz. 16:00 :-)) Edytowane 14 Lipca 2014 przez Hosel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ja z kumplem prawdopodobnie w godzinach 16 - 17 będziemy ruszać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Bodom Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Również z mężem się wybieramy, wyjeżdżamy z Łodzi koło 16:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Proponuje ustalić miejsce "A" gdzieś w rejonie :-) i godz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ok kumpel się na mnie wypiął (leci wcześniej), więc chętnie bym się podłączyła gdzięś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempez Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Witam dziś z pod Żabki na bugaju (przy poczcie) w okolicach 16 wyruszamy w 3 osoby na zlot do Konopnicy, gdyby ktoś chciał się podpiąć to zapraszam Jedziemy pierwszy raz na zlot, a i uprzedzam przewidywana średnia prędkość to około 70 km/h ze względu na to że moja druga połówka się zbuntowała i jedzie swoim skuterem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 16 teoszę wcześnie dla mnie, nie zdążę raczej dotrzeć pod Żabkę A ktos rusza z pól godziny później?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempez Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 16 teoszę wcześnie dla mnie, nie zdążę raczej dotrzeć pod Żabkę A ktos rusza z pól godziny późn pewnie bedzie jakies opoznienie to taka wstepna propozycja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jak dostanę linkę sprzęgła to też jadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi