MOTORWINGS Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Już dziś przetestuj najcichszy kask szczękowy na świecie!Schuberth C3 ProJedyny kask szczękowy o tak sportowym charakterze.Dostępne rozmiary testówek: S, M, L, XLZapraszamy do Motorwings! 1 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szustys Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jakie warunki do spełnienia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jakie warunki do spełnienia? Należy zostawić kaucję w wysokości ceny kasku czyli 2499zł 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Nie, żebym się czepiał.. ale.. poważnie tak to zawsze wygląda? Z 1 strony Was rozumiem, dajecie kask komuś, kogo nie znacie, i nie macie pewności, czy wróci, czy nie.. a jak wróci, czy w takim samym stanie jak wyszedł od Was, czy może podrapany etc... Ale z 2 strony, popatrzmy na takie dni testowe BMW (np. Liberty), gdzie zostawiało się kilka zł, spisywali z dokumentów, i brałeś motocykl warty kilkadziesiąt tysięcy złotych by go przetestować... (bez porównania do wartości kasku). To tylko moje spostrzeżenie, bo jeśli bym musiał kombinować 2.5k, by przetestować kask... chyba bym od razu z niego zrezygnował 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 To tylko moje spostrzeżenie, bo jeśli bym musiał kombinować 2.5k, by przetestować kask... chyba bym od razu z niego zrezygnowałDokładnie tak samo, żeby wyjąć 2500 gotówki to bym musiał do bankomatu 5 dni chodzić (limit dzienny 500zł) albo do banku chodzić w godzinach, w których pracuję. A co do jazd testowych, brałem w kwietniu nową Hondę NC 700 X na jazdę próbną, moto warte 25000 zł a kaucja była 2000 zł. To jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale tutaj konieczność posiadania 100% gotówki trochę zabija i zniechęca. Tylko takie moje prywatne spostrzeżenia... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Aidek zawsze możesz zwiększyć dzienny limit wypłat;) A tak swoją drogą to fakt, że kaucja troszkę zaporowa:/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ale w liberty w wawce jakis cwaniak nie wrocil z triumphem a tak na powadze to przesada ta kaucja 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangy Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Motocykle demo w salonach zawsze mają autocasco więc poszukajcie im jakiegoś brokera co ubezpieczy kask 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Panowie jak nie macie na kaucję to po co to próbować taki kask ,narobicie sobie chęci i nie kupicie bo jak sami mówicie to kupa kasy 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ja akurat mam c3 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Panowie jak nie macie na kaucję to po co to próbować taki kask ,narobicie sobie chęci i nie kupicie bo jak sami mówicie to kupa kasy nie do końca się zgodzę z powyższym. chcąc kupić auto/moto z salonu, po to "pożyczam" je za przysłowiowe "grosze", by zobaczyć, czy warto przyoszczędzić/wykombinować całość kasy i kupić to co próbuję - tak samo dla mnie jest w tym przypadku z kaskiem - bo bez sensu dla mnie jest zbierać (np. dłuższy czas) 2.5k, gdzie kask ten okaże się słaby, potem znajdę great helmet za 7stówek, kupię go, i będę sobie pluł w brodę, że tyle czasu zbierałem kasę, by finalnie tylko przetestować ten droższy - zero logiki just my 2 cents. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Panowie jak nie macie na kaucję to po co to próbować taki kask ,narobicie sobie chęci i nie kupicie bo jak sami mówicie to kupa kasyNie powiedziałem, że nie mam na taki kask - mam odłożone i nawet chętnie bym przymierzył! Ale polityka zostawiania 100% wartości jest rozbojem. A jak wrócę z ryską i panowie powiedzą, że sorry ale kasy nie zwrócimy i zostaję z kaskiem, a np nie przypadnie mi on do gustu? To już wolę od kolegi pożyczyć i sobie pojeździć wedle życzenia. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Ja nie mówiłem czy kogoś stać czy nie ,myślę że jak będziesz jechał normalnie to ryski nie zrobisz a oni nie wymyślą sobie jakies tylko po to żeby Ci go wepchać bo widać idą na rękę że można go przetestować .Tak nikt Ci nie broni od kolegi pożyczyć i to jest najlepsze wyjście ale takich kasków u ludzi jest mało bo są drogie i pytanie czy pożyczy bo ja na przykład swojego shoei-a bym nie pożyczył tak samo rękawiczek czy butów ,bo uważam że są to prawie jak rzeczy osobiste jaquzie pokaz mi kask za 700 stówek który jest lepszy od schuberta też sobie kupie po mimo ze mam już 4szt w chacie Aidekk a faktycznie coś w tym tonie napisałem ale chyba przez to ze wyżej pisałes o chodzeniu do bankomatu z 8 razy Edytowane 14 Lipca 2014 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a faktycznie coś w tym tonie napisałem ale chyba przez to ze wyżej pisałeś o chodzeniu do bankomatu z 8 razy Ja tam się nie obrażam, jedynie wyrażam pogląd. A bankomat faktycznie mam zblokowany na 500 zł dziennie bo głównie płacę kartą a w przypadku kradzieży karty mniej zginie, więc to zwykła przezorność. Większe kwoty podejmuję z banku, tylko że niestety wymaga to trochę zachodu. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 jaquzie pokaz mi kask za 700 stówek który jest lepszy od schuberta też sobie kupie po mimo ze mam już 4szt w chacie kwestia gustu który lepszy.. pomijam, że napisałem to jako "przenośnię" 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Panowie tak czy siak pomimo że jest napewno dobry choć nigdy go nie testowałem to uważam że są za drogie te najlepsze powinny kosztować max 1500 bo to tylko kawałek waty szklanej lub innego plastiku kawałek plexii i gąbki 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Panowie tak czy siak pomimo że jest napewno dobry choć nigdy go nie testowałem to uważam że są za drogie te najlepsze powinny kosztować max 1500 bo to tylko kawałek waty szklanej lub innego plastiku kawałek plexii i gąbki Z materiałów tak. Ale na cenę wpływają różne testy które przeprowadzali by uzyskać takie wyciszenie i badania które sobie cenią. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi