Boanerges-Jastrząb Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Kto jechał w paradzie niech siebie wypatruje :-)https://www.youtube.com/watch?v=DW2qY0HNhv8&feature=youtu.be 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddpunk Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja wyjechalem w koncu sam z Lodzi kolo 17:30. Polecialem autostrada, zeby nie dojechac za pozno i mialem mase szczescia widocznie z deszczem, bo mnie ulewy ominely. Nie pomyslalem jednak, ze w piatki pod wieczor korki w Lodzi. Ogolnie dojechalem na miejsce, kolo 23 juz byłem pod sceną. Pierwszy raz na woodstocku na moto, nie spalem w prawdzie na polu motowioski, ale przyznaje, ze baaardzo wygodne bylo moc zostawic tam moto i ewentualnie skorzystac z porządnych kabin prysznicowych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi