Jerzyk66 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Mam Shadow'kę 600 i nie ukrywam, że co 200 km zjazd na stację coraz mniej mnie bawi. Dlatego też pomyślałem o powiększeniu zbiornika. Jest Gość ale w Dąbrowie Górniczej. Trochę daleko Może ktoś coś podobnego już robił i może polecić jakichś warsztat, dobrego mechanika? Będę wdzięczny za każdą wiadomość pozdrawiam Jerzyk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Moze zalozenie zbiornika od innego moto w podobnym stylu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ja proponuję się przyzwyczaić, 200 km to i tak niezły wynik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 albo dorobić do shadowki mocowanie na karnister 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzyk66 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dzięki, za konstruktywne propozycje ! najciekawsza to dorobić uchwyt na kanister. Pomyślę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek123 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Polecam świetnego wykonawcę stelaży i przeróżnych akcesoriów typu uchwyty na kanister czy butelkę. Zrobi niemal wszystko co wymyślisz, a możesz zdać się na jego pomysłowość. Ze Zgierza masz nawet niedaleko:) Miało go nie być w sierpniu ze względu na urlop więc nie wiem czy dzisiaj złapiesz kontakt: http://bizonparts.pl/ Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Marek123 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj KONTO DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi