Kefas Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Heya, Tak sobie dumam co by w weekend robić bo pogoda ma być ładna ładna i wydumałem, że chętnie pojechałbym nad jakieś jezioro się wyciszyć, zrobić grila i fajnie spędzić wieczór. Problem jest taki, że nie znam zabardzo okolic. No to teraz do sedna sprawy: Szukam miejscówki, gdzie da się dojechać na moto (sport-turystykiem), najlepiej blisko jeziora, gdzie można zrobić grila lub ognisko (gril na wyposazeniu bo na moto nie zabiore ). Najlepiej żeby to były jakieś domki Macie coś godnego polecenia? Ew. ktoś pisałby się na taki wyjazd? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Np. Skorzęcin 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jeśli ma być cisza i spokój - Ślesin, jeśli głośniej + siatkówka, piwko, kąpiel i obecność ludzi to Białe (k. Płocka) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Sielpia 2 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Gopło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 ośrodek Gaj jezioro Długie Brdów jezioro Brdowskie - ale nie jestem pewny czy tam są domki Skrzynki i Białe też niedaleko siebie pare km za Gostyninem Białe osobiście polecam bo jestem tam co tydzień,,, czysta woda, cisza i spokój mili ludzie:) droga na moto całkiem całkiem kilka razy byłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 http://www.gosirwilczyn.pl/ Grill przy każdym domku, do jeziora blisko (jest plaża "ośrodkowa", ale jak potrzebujesz ciszy i spokoju to można się przejść kawałek dalej - są fajne miejscówki). 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 http://www.chataubrata.com/kontakt.html nad rzeką ale wszystko na miejscu co trzeba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi