Suchy-wolk Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 W najbliższą sobotę najlepsi stunterzy z całego świata będą rywalizować w Bydgoszczy w ramach StuntGP 2014 - jednej z najlepszych tego typu imprez w Europie. Miejsce akcji to jak zawsze parking bydgoskiego Auchan. Na liście startowej jest 58 nazwisk, a wśród nich zawodnicy ze Słowenii, Francji, Holandii, Białorusi, Litwy, Czech, Portugalii, Rosji, Bułgarii, Japonii, Serbii, Chorwacji i oczywiście z Polski. Największy dystans do pokonania oprócz gości z Japonii mają zawodnicy z Rosji, którzy w jedną stronę muszą przejechać aż 10 tysięcy kilometrów. To tylko potwierdza prestiż imprezy. W tym roku nie pojawi się na niej jednak Stunter 13, co sprawi, że z pewnością rywalizacja o pierwsze miejsce będzie jeszcze bardziej zacięta. Impreza jest wpisana do cyklu mistrzostw świata Federacji Ekstremalnych Sportów Motocyklowych (EMS Federation) w kategorii Stunt Riding. Więcej informacji: http://www.motogen.pl/StuntGP-2014-juz-w-ten-weekend,21190.html 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 To na który dzień się umawiamy? Chętnie bym pojechał. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Na liście startowej jest 58 nazwisk, a wśród nich zawodnicy z(...) Bułgarii, (...) i oczywiście z Polski. Romba będzie stuntował? 2 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Możliwe, że też będę jechał, jestem z Bydgoszczy to bym mógł Was najkrótszą drogą poprowadzić do auchana //edit - oczywiście piszę tu o sobocie //edit2 - przeanalizowałem sytuację: będzie gorąco, stunt zaczyna się o 10 rano więc przed 8 byśmy musieli wyjechać i później w tym upale tam stać na parkingu. A mnie jakoś specjalnie nie jara jechanie do bydzi więc odpuszcze ten weekend. Jakbyście mieli jakieś pytania służę pomocą - np się ktoś zgubi, będzie chciał się napić a nie będzie wiedział gdzie etc Edytowane 2 Lipca 2014 przez Kefas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCBR Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam wszystkich jak ktoś ma ochotę jechać dziś na finały to zapraszam na stacje przy rondzie w Strykowie 8.30 spotykamy się na stacji i ruszamy prosto na Bydgoszcz:-)LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi