Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Kawasaki Zr7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i stało się, dorobiłem się motocykla :] Początkowo była w planach yamaha xj600n ale po poszperaniu w sieci wybór padł na Kawę. Jest większa, mocniejsza i wygodniejsza w podróż dla 2 osób. Na razie mam tylko fotkę z dnia zakupu. Po zimie Kawa mam nadzieję będzie prezentowała się jeszcze lepiej, mam co do niej trochę planów :smile:post-363-0-54646700-1324386495_thumb.jpg

Opublikowano

Gratuluję zakupu i czekam na większy opis i więcej fotek, bo model fajny :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Piękna klasyczna, nic dodać nic ująć.Gratulacje

Opublikowano

Nie lubię naked'ów, ale ten prezentuje się naprawdę przyzwoicie :smile:

Opublikowano

Kolejny ZR na naszym forum :)Gratulacje z zakupu. :riding:

Opublikowano

Przedwczoraj przejechałem się na stacje to wydaje mi się że to jakiś potwór jest :smile: A myślałem że Yamaha z autoszkoły jest szybka i duża...Moto jest z 99 roku i licznik pokazuje 40500km przebiegu. Na chwilę obecną wiem że linkę gazu mam do wymiany.

Opublikowano

kawa kawa kawa jest nas coraz więcej

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

MarcinGraczykLDZ
Opublikowano

Dla mnie kolor jest zaje***ty :drool:Zawsze chciałem mieć taki lakier na aucie.Gratuluje i mam nadzieje, że nie odkryjesz więcej usterek.

Opublikowano

Usterki z linką na szczęście nie musiałem odkrywać, sprzedający sam o niej poinformował :]