Mavver Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam, czy klamka hamulca musi być dedykowana do danego modelu motocykla?Czy kupię bylejaką za 20zł i będzie pasować?Oryginał do mojej Yamahy kosztuje ok 55zł.A może ktoś z Was ma na sprzedaż w dobry stanie? 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klamki są dedykowane ale moga pasować od innych motocykli. Niestety zapewne mało kto posiada na tyle szeroką znajomość budowy różnych modeli motocykli aby jednoznacznie okreslić króre części są wzajemnie zamienne. Proponuję szukać dedykowanego zamiennika w dowolnym sklepie z częściami motocyklowymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Klamka tym bardziej hamulaca powinna być dedykowana bo jest wyprofilowana na pompe hamulcową. Oryginał za 55zl to dużo? nie rozśmieszaj mnie.Stać Cię na motocykl to nie szukaj części w cenach do motoroweru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavver Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Nie mówiłem, że to dużo, stwierdziłem tylko fakt. Oczywiście uważam, że jak za nową, oryginalną część, cena jest adekwatna, ani za duża, ani za niska.No ale jeśli mogę kupić coś w takim samym, lub podobnym stanie taniej to czemu nie próbować.Wyczaiłem obecnie za 27zł z dostawą, używaną, ale w bdb stanie. Zawsze jakieś 30-40zł w kieszeni 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Klękajcie narody.55 zł nowa orginał, a za 27 używka z wyjeb...animi otworami i kto wie czy nie prostowana młotkiem. 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi