Skocz do zawartości

Zołza

Zołza

Rekomendowane odpowiedzi

witamy serdecznie

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Heh, wystarczającą motywacją do działania okazało się przeżycie tego sezonu mieszkając przy Włókniarzy (ach te dźwięki motocykli ^_^ ).

hehe czyli motywuję Cię minimum dwa razy dziennie - w sezonie :biggrin: przejeżdżam prawie całą włókniarzy do pracy i z powrotemPS: i oczywiście witamy!!!

Group of Franc

Dzięuję za miłe powitanie :smile: i do zobaczenia na :riding: lub :cheers:

Zołza raz znałem jedną, na skuterku smigała.

Ja ze skuterkami nie miałam nic wspólnego, więc to nie ja :P

hehe czyli motywuję Cię minimum dwa razy dziennie - w sezonie

Nooo.... nie powiem, momentami kur....ca mnie brała hehe, ale jest ok, hehe.Pozdro Zzz....

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

I chyba nie taka Zołza jakby się mogło wydawać ? :smile: Pozdrawiam serdecznie i witam.

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Ciało które raz dosiądzie motycykla zwykle dosiada go stale. Pierwsze prawo mechanicznego konia :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...