Raq Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam więcej info tutaj http://www.redbullairrace.com/pl_PL/article/red-bull-air-race-w-gdyni-w-2014-roku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Będę w tym czasie na wybrzeżu z córką na wakacjach dzięki za info może zrobimy sobie wycieczkę na tę imprezę. Dobrze, że wstęp na teren jest bezpłatny. Chyba, że ktoś chcę przechodzić przez "strefę powitalną z hostessami" itd. itp. ale to od 260 euro, no może bym się skusił bo brzmi zachęcająco ale będę z córką. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 hmmm pomysł godny uwagi jeszcze kawał czasu ale naprawdę sie trzeba zastanowić nad takim wypadem generalnie to jeśli pogoda dopisze to raczej się wybiorę więc koledzy koleżanki bliżej daty imprezy zapraszam do mocnych przemyśleń nad tym wypadem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Wstępnie bym się wybrał, być może +1 z plecakiem. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 ja na 90% lece 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysobo43 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Wybiera się ktoś na Red Bull Air Race w Gdyni . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 właśnie wróciłem z Gdyni - przygotowania do red bulla trwają, co widać już na morzu przy bulwarze może uda mi się znów skoczyć na weekend za tydzień... we'll see 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi