Raduś 22 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dzieje się u mnie tak zaznaczam że te zdięcie to nie moje gaźniki ale do żeczy gdy odpalam motor to z tych dwóch rurek leci bardzo dużo benzyny na ziemie w moim gaźniku takowych węży gumowych nie ma tylko same kruciaczki pomiędzy gaźnikami 1-2 i 3-4 z których właśnie cieknie paliwo myślałem żeby to zmostkować wężykiem ale nie wiem czy to dobry pomysł tak apropo nie znalazłem żadnego schematu czy zdięcia takowych gaźników Proszę o pomoc. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raduś 22 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dzieje się u mnie tak zaznaczam że te zdięcie to nie moje gaźniki ale do żeczy gdy odpalam motor to z tych dwóch rurek leci bardzo dużo benzyny na ziemie w moim gaźniku takowych węży gumowych nie ma tylko same kruciaczki pomiędzy gaźnikami 1-2 i 3-4 z których właśnie cieknie paliwo myślałem żeby to zmostkować wężykiem ale nie wiem czy to dobry pomysł tak apropo nie znalazłem żadnego schematu czy zdięcia takowych gaźników Proszę o pomoc. Dzięki Temat zamknięty, dwie dysze były zapchane . Zrobione motor chodzi było jechane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi