krzychoslav Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 cześć 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
krzysiu421 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Witaj. Też chodził Mi po głowie V-ROD ale wybrałem VLR 0 Cytuj
Hosel Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Piekna bestia do zobaczenia:) 0 Cytuj
Piotr S Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 Widziałam i zazdrościłam Witaj Witaj Kofi A gdzie mnie widziałaś? Tak z ciekawości pytam. Szkoda, że ja Ciebie nie widziałem... Witaj. Też chodził Mi po głowie V-ROD ale wybrałem VLR Myślę, że gdybyś wybrał V-ROD'a, zakochałbyś sie od razu. Jego wygląd (kwestia gustu oczywiście), moc. Ja jestem zachwycony i komu tylko będę mógł, to go polecę. Choć nie zamierzam zakończyć na nim mojej przygody z Harleyami Cześć! Przepiękna maszyna! Kiedyś się zapewne na cos takiego porwe, ale teraz liczy się moment! Pozdrawiam! Jeśli chcesz, Liberty Motors w nadchodzący weekend organizuje jazdy próbne wszystkimi harleyami, więc jest okazja, żeby się przymierzyć. Ja sam zamierzam jeszcze kilka dosiąść No i oczywiście cześć wszystkim, z którymi się jeszcze nie przywitałem 0 Cytuj
Kofi Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 A gdzie mnie widziałaś? Tak z ciekawości pytam. Szkoda, że ja Ciebie nie widziałem...kręciłeś się po mojej okolicy a ja oglądam się za HD nawet w puszce 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2014 Strzałka czasem cię widać na Paderewskiego ,czasem na Piłsudskiego chyba że podobny sprzęt,ale chyba raczej nie:) 0 Cytuj
Piotr S Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 kręciłeś się po mojej okolicy a ja oglądam się za HD nawet w puszce Mam tak samo . Bez różnicy, czy lepszy, czy gorszy- zawsze się obejrzę. Następnym razem wystaw jakąś chorągiew z neonami, to będę wiedział że to Ty Strzałka czasem cię widać na Paderewskiego ,czasem na Piłsudskiego chyba że podobny sprzęt,ale chyba raczej nie:) To prawda. Czasem robimy dłuższe wypady, np. ostatnio byliśmy na Helu, a jak czasu nie ma, to jeżdżę wokół przysłowiowego komina 0 Cytuj
Kofi Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Kiedyś podjadę bezpośrednio co by z bliska sobie go oblukać 0 Cytuj
saffal Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Siemanko, z reguły wszystkie choppery mi się nie podobają to harley robi takie, na które z chęcią bym wsiadł. 0 Cytuj
Piotr S Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Siemanko, z reguły wszystkie choppery mi się nie podobają to harley robi takie, na które z chęcią bym wsiadł. Ja za to uwielbiam choppery i nie wyobrażam sobie teraz jeździć innym motocyklem. Ale wiadomo, każdy lubi co innego. 0 Cytuj
Piotr S Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Nowy nabytek- Harley Davidson Electra Ultra Limited Low. Dalsze wyjazdy powinny stać się znacznie przyjemniejsze 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi