Skocz do zawartości

Piotr S

Piotr S

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałam i zazdrościłam :smile:

Witaj :smile:

Witaj Kofi :smile: A gdzie mnie widziałaś? Tak z ciekawości pytam. Szkoda, że ja Ciebie nie widziałem...

Witaj. Też chodził Mi po głowie V-ROD ale wybrałem VLR

Myślę, że gdybyś wybrał V-ROD'a, zakochałbyś sie od razu. Jego wygląd (kwestia gustu oczywiście), moc. Ja jestem zachwycony i komu tylko będę mógł, to go polecę. Choć nie zamierzam zakończyć na nim mojej przygody z Harleyami :smile:

Cześć! Przepiękna maszyna! Kiedyś się zapewne na cos takiego porwe, ale teraz liczy się moment! Pozdrawiam!

Jeśli chcesz, Liberty Motors w nadchodzący weekend organizuje jazdy próbne wszystkimi harleyami, więc jest okazja, żeby się przymierzyć. Ja sam zamierzam jeszcze kilka dosiąść :smile:

No i oczywiście cześć wszystkim, z którymi się jeszcze nie przywitałem :smile:

A gdzie mnie widziałaś? Tak z ciekawości pytam. Szkoda, że ja Ciebie nie widziałem...

kręciłeś się po mojej okolicy :smile: a ja oglądam się za HD nawet w puszce ;)
thumb_flm_1400674132__kofi.jpg

Strzałka czasem cię widać na Paderewskiego ,czasem na Piłsudskiego :smile:  chyba że podobny sprzęt,ale chyba raczej nie:) :riding:

kręciłeś się po mojej okolicy :smile: a ja oglądam się za HD nawet w puszce ;)

Mam tak samo :smile:. Bez różnicy, czy lepszy, czy gorszy- zawsze się obejrzę. Następnym razem wystaw jakąś chorągiew z neonami, to będę wiedział że to Ty :biggrin:

Strzałka czasem cię widać na Paderewskiego ,czasem na Piłsudskiego :smile:  chyba że podobny sprzęt,ale chyba raczej nie:) :riding:

To prawda. Czasem robimy dłuższe wypady, np. ostatnio byliśmy na Helu, a jak czasu nie ma, to jeżdżę wokół przysłowiowego komina :smile:

Siemanko, z reguły wszystkie choppery mi się nie podobają to harley robi takie, na które z chęcią bym wsiadł.

Ja za to uwielbiam choppery i nie wyobrażam sobie teraz jeździć innym motocyklem. Ale wiadomo, każdy lubi co innego.

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...