krzychoslav Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 cześć 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 hej:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witaj 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witaj. Też chodził Mi po głowie V-ROD ale wybrałem VLR 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz202 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Piekna bestia do zobaczenia:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr S Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Widziałam i zazdrościłam Witaj Witaj Kofi A gdzie mnie widziałaś? Tak z ciekawości pytam. Szkoda, że ja Ciebie nie widziałem... Witaj. Też chodził Mi po głowie V-ROD ale wybrałem VLR Myślę, że gdybyś wybrał V-ROD'a, zakochałbyś sie od razu. Jego wygląd (kwestia gustu oczywiście), moc. Ja jestem zachwycony i komu tylko będę mógł, to go polecę. Choć nie zamierzam zakończyć na nim mojej przygody z Harleyami Cześć! Przepiękna maszyna! Kiedyś się zapewne na cos takiego porwe, ale teraz liczy się moment! Pozdrawiam! Jeśli chcesz, Liberty Motors w nadchodzący weekend organizuje jazdy próbne wszystkimi harleyami, więc jest okazja, żeby się przymierzyć. Ja sam zamierzam jeszcze kilka dosiąść No i oczywiście cześć wszystkim, z którymi się jeszcze nie przywitałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 A gdzie mnie widziałaś? Tak z ciekawości pytam. Szkoda, że ja Ciebie nie widziałem...kręciłeś się po mojej okolicy a ja oglądam się za HD nawet w puszce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Strzałka czasem cię widać na Paderewskiego ,czasem na Piłsudskiego chyba że podobny sprzęt,ale chyba raczej nie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr S Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 kręciłeś się po mojej okolicy a ja oglądam się za HD nawet w puszce Mam tak samo . Bez różnicy, czy lepszy, czy gorszy- zawsze się obejrzę. Następnym razem wystaw jakąś chorągiew z neonami, to będę wiedział że to Ty Strzałka czasem cię widać na Paderewskiego ,czasem na Piłsudskiego chyba że podobny sprzęt,ale chyba raczej nie:) To prawda. Czasem robimy dłuższe wypady, np. ostatnio byliśmy na Helu, a jak czasu nie ma, to jeżdżę wokół przysłowiowego komina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Kiedyś podjadę bezpośrednio co by z bliska sobie go oblukać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saffal Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Siemanko, z reguły wszystkie choppery mi się nie podobają to harley robi takie, na które z chęcią bym wsiadł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr S Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Siemanko, z reguły wszystkie choppery mi się nie podobają to harley robi takie, na które z chęcią bym wsiadł. Ja za to uwielbiam choppery i nie wyobrażam sobie teraz jeździć innym motocyklem. Ale wiadomo, każdy lubi co innego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Heyka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr S Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Nowy nabytek- Harley Davidson Electra Ultra Limited Low. Dalsze wyjazdy powinny stać się znacznie przyjemniejsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacza9004 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi