Skocz do zawartości

Fz1 2006 Moja Niunia

kokos_

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po  roku latania na Hornecie przyszedł czas na zmiany. Miał być sport cbr 600rr pc40 ale pozycja mi nie odpowiadała na sporta z racji ze jestem wysoki. Być może kwestia przyzwyczajenia. :smile: 2 dni temu Pojechaliśmy obejrzeć 600 rr  a przyjechalismy z FZ1 2006 :riding:  wspaniała sztuka. W oryginale  kolor limitowany 2 lata :smile:

W tym sezonie zmiana wydechu  akrapovic albo leo vince:) bo seria jakoś mi nie leży i klamki :smile:

post-1936-0-86208300-1403007472_thumb.jpg

post-1936-0-97268100-1403007486_thumb.jpg

post-1936-0-28566000-1403007490_thumb.jpg

post-1936-0-14892300-1403007493_thumb.jpg

Edytowane przez kokos_ (wyświetl historię edycji)

no to mamy drugiego żółtka na forum :-) mam w tym samym malowaniu i ten sam rocznik :-) 

Edytowane przez JASTRZAB (wyświetl historię edycji)

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

... mam w tym samym malowaniu i ten sam rocznik :-) 

Upewnij się lepiej, może to ta sama sztuka ;):hihi::decayed:

Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.
Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,
i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą.

bardzo fajne moto :smile:

jak dorosnę to też podobno sobie takie kupię, tylko niebieskie :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

bardzo fajne moto :smile:

jak dorosnę to też podobno sobie takie kupię, tylko niebieskie :P

Miał takiego kolega z Witoni, też ''golca'' - jeździłem - diabeł nie maszyna :biggrin:  lepiej chodził jak mój FZS 1000 :P

Miał takiego kolega z Witoni, też ''golca'' - jeździłem - diabeł nie maszyna :biggrin:  lepiej chodził jak mój FZS 1000 :P

Tylko mam wrażenie ze wolno schodzi z obrotów jak sie odkreci do 6-7 tys. Wywalony jest exup i seryjny wydech wiec moze dlatego. Jak wymienię wydech to trzeba by zrobić jakieś strojenie tego.

Ma ktoś dojście do fajnych akrapoviców albo yoshimura mogą być nóweczki  :biggrin:. Na allegro  nie ma nic Ciekawego.

• 6 miesięcy temu...