Artvinci Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam serdecznie Zakupiłem do swojej cebulki crash pady firmy Renner i zupełnie nie wiem jak mam je poprawnie zamontować. Owszem ściągnąłem sobie jakąś instrukcję do tego ale jakoś mi nie wyjaśniła tej czynności na tyle, żebym mógł je sam zamontować. Czy jest może ktoś, kto był by skłonny pomóc mi w tym problemie i wyjaśni jak powinienem je zamontować ? Jakie to są CP przedstawia poniższe zdjęcie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutToDie Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Hej, Tu masz ładnie opisane. http://www.renner-moto.com/img/tabele-zastosowan/crash-pady/10114.pdf Ty masz eSke, instrukcja jest do eNki. Zastada montażu jest taka sama (nie masz bocznych owiewek ). Edytowane 15 Czerwca 2014 przez OutToDie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artvinci Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Bardzo dziękuję dobry człowieku, ja miałem jakąś instrukcję ale w takiej jakości że nic na niej nie widziałem a nie mogłem znaleźć nic lepszego. Teraz powinienem sobie poradzić. Bardzo dziękuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 a nie lepiej gmole? są od crash padów o wiele trwalsze i lepiej spełniają swoją rolę, Crasz-pady powstały do ścigaczy gdzie nie dało się założyć gmoli ze względu na budowę ramy i częściowe przejęcie jej zadania przez silnik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artvinci Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Sołtys, masz rację ale ja już je mam więc, po prostu je założę, a jak się popsują pomyślę nad gmolami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi