przemdi Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam! W przeciągu 4 ostatnich godzin zgubiła mi sie(uciekła z ramki) tablica rejestracyjna - CT 4748 . Widział ktoś może zgubę? Pozdrawiam, przemek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 A może być napisał na jakiej ulicy zgubiłeś, albo mniej więcej trasę którą jechałeś? Być może ktoś będzie jechał i zwróci uwagę. Polecam też przejechać się tam gdzie ostatnio jeździłeś no i oczywiście jak najszybciej zgłosić zgubę policji. Być może już ktoś tankuje 4000l paliwa na Twoje konto 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemdi Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Musi być gdzieś miedzy "Dell'em" a skrzyżowaniem 6 Sierpnia z Włókniarzy. Wracałem ulicą Mickiewicza/Piłsudskiego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Najwyższy czas przerejestrować 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 na tej trasie to bym obstawiał budowę od Sienkiewicza do Żeromskiego. Dzis pewnie będę leciał tym odcinkiem to zwolnię i postaram się rozejrzeć 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 zgłoś na najbliższym posterunku i numer telefonu im zostaw. Do mnie zadzwonili o 7 rano następnego dnia. Obudził mnie telefon i słyszę - "dzień dobry ... komisariat policji, Wólczańska. Czy pan Paweł ? - Tak, to ja. Ładna sobota się zapowiada, warto by odebrać zgubioną tablicę, zapraszamy z dowodem rej. ;-) WARTO, powodzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Być może już ktoś tankuje 4000l paliwa na Twoje konto Tak! TIR'em... 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemdi Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Przejechałem całą trase, podzwonilem po komisariatach - nic. Pozostaje wyrobienie duplikatu. Dzieki za pomoc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi