Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spawanie Tworzyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pourywane uchwyty mocujace czache. Ktos zna czlowieka, ktory by mi to przyspawal?

Opublikowano

Plastiki spawają na Srebrzyńskiej, dokładnie tutaj. Zawsze możesz zadzwonić i zapytać: 606463624. Byłem u tego pana i jego akurat pamiętam.

A tu masz więcej kontaktów:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

515291966 gość z Andrespola. Klei wszystko, w bardzo krótkim terminie, tanio i ogólnie moim zdaniem za***iście :smile: Wiele razy korzystałem z jego usług i nie tylko ja z tego forum... Polecam 

Opublikowano

Ustawiony z panem z Wiśniowej Góry. Na Srebrzyńskiej i Łagiewnickiej pocałowałem klamki.

Dzięki za namiary :smile::cheers:

Opublikowano

Byłem oddałem i odebrałem. Bardzo polecam tego pana. Fachowa robota za małą cenę. Człowiek konkretny i wie co robi.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie napiszę nic nowego - Pan z Wiśniowej Góry Przekox - Błotnik złamany w pół - 15min od ręki 20zł - Błotnik Nuffka funkiel nie śmigany