witja Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam ponownie. Posiadam Suzuki SV 1000s i muszę przyznać, że jest to mój pierwszy motocykl.Prawdę mówiąc ciężko ogarnąć i podchodzę do niego z dużym szacunkiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 z takim szacunkiem ze az chcesz opchac swoja sv....? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jak na pierwsze moto to gratuluje odwagi ja do swojej miałem szacunek przez jeden sezon teraz juz mało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Thebestof78 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jak na pierwsze moto to gratuluje odwagi ja do swojej miałem szacunek przez jeden sezon teraz juz mało podstawowy błąd dwusezonowego wyjadacza 5 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Powodzenia:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi