Kefas Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Witam, chciałem dziś sobie naciagnac łańcuch w swoim Triumphie. Zasada działania niby taka sama jak w vfr800 (monowahacz). Poluzowalem srube 17stke, próbuje przekrecic ten pierścień od naciagu i... Nic, ani w jedną ani w druga... Co to może być? Klucz do naciagu mam więc to nie było jakieś tam kombinowanie... Mogło się tam coś zapiec...? Miał ktoś taki problem? Z vfr nigdy nie miałem z tym problemu... Edytowane 8 Czerwca 2014 przez Kefas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 No a jesli ewidentnie dalej nie idzie to najwyrazniej jest juz koniec zakresu. Lub widocznie cos sie zapiekło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi