Lukas Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Witam. U mnie w parafii (pot. Klaretyni) jak co roku organizowany jest festyn, głównie dla dzieciaków, bardzo miło można spędzić weekendowe popołudnie w rodzinnym gronie i nie tylko. Wpadłem na pomysł że w tym roku jest to kolejna okazja do spotkania się,porozmawiania oraz jakiegoś oblotu. Teraz to pewne info: Miejsce: Łódź, Ul. Klaretyńska 9 (odchodzi od traktorowej) Czas: 14-15.06.2014r. Godzina: 15-21 lub do 22 (czasem się przeciąga- w sobotę i niedziele) Na terenie tej parafii są 2 parkingi (razem. ok. 30miejsc) lecz są też miejsca parkingowe przed samym kościołem. Jeśli zbierze się grupka chętnych ciutkę większe niż 3-4os. możemy spotkać się wcześniej w danym miejscu i wjechać wszyscy razem Osobiście na pewno się pojawię jak nie na moto to w "cywilu" Każdy chętny proszony jest o pozostawienie info poniżej czy się pojawi i o której Pozdrowienia LwG Edytowane 8 Czerwca 2014 przez Lukas (wyświetl historię edycji)
Bartexx Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 rozmawialiśmy dzisiaj o tym chyba na Niesięcinie?
Sikorr Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 W zeszłym roku byłem chyba na tym festynie. Była zbiórka kasy na kolonie dla dzieciaków czy jakoś tak. Całkiem sympatycznie.
Rekomendowane odpowiedzi