Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cumulus Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Przez ostatnie 2 lata usilnie reanimowałem moją iskierkę. Przysłowiowa "okazja z allegro", kupiona z kresów polski "bez oglądania", dostarczona przez spedycję... czyli gotowy przepis jak narobić sobie problemów. 2 lata zabawy ze złomem, z którego ostatecznie pozostała sama rama, lecz i ona zawołała o wzmocnienia. W ten sposób narodziła się moja zabaweczka, stworzona by zrobić troszkę zamieszania. :) Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Cumulus (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Możesz tym motocyklem robić "show", bo takiej maszyny jeszcze nie widziałem dopóki nie przyjechałeś pod samolot Masz jakieś drugie moto czy to jedyny jednoślad? I jak jazda w deszczu, kałuże nie zalewają Ci silnika skoro tak nisko osadzony? Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Biedne Twoje chłopie dupsko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Masz jakieś drugie moto czy to jedyny jednoślad? I jak jazda w deszczu, kałuże zalewają Ci silnika skoro tak nisko osadzony? Z jednośladów już tylko ten. Szukam czegoś większego, ale tylko niskie customy wchodzą w grę. Motocykle traktuję jako zabawki i nie mam zamiaru się zmuszać do jazdy na czymś co mi nie odpowiada. Nie ma co czarować. Każdy ma rodzinkę... ja również. Gdyby nie określony budżet na moje zabawki to... są gotowce: http://www.ebay.de/itm/HARLEY-DAVIDSON-CUSTOM-PRO-STREET-JIMS-SHOW-CHOPPER-/271506395874?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item3f370ad2e2#ht_2705wt_1106 Ja w UFO nie wierzę. "Za grosze" ładnego i dobrego sprzętu, nikt nie sprzedaje. Musi kosztować. Ostatecznie jak sam czegoś nie zlecę, to raczej ciężko będzie mi coś kupić. Na razie jednak nie mam tyle czasu by znów walczyć z budową czegoś fajnego. Odnośnie deszczu... mniam mniam... pychotka W tamtym roku zdarzyło mi się w trasie stanąć jak filtr powietrza zalałem Ja sobie bez większych problemów radzę, ale znam w nim każdą śrubkę i wiem czego i kiedy mogę się spodziewać. W miarę upływu czasu, wszystko staje się coraz bardziej dopracowane, i pewnie za jakiś czas bez narzędzi będę mógł śmigać, ale na pewno nigdy nie będzie to sprzęt na dłuuugie podróże, choć często na działkę za Konin nim śmigam. Biedne Twoje chłopie dupsko Twardzi faceci mają twarde tyłki Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Cumulus (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 zajefajny ma swój własny niepowtarzalny styl. jak będziesz w czwartek na spocie to chętnie luknę sobie w realu na niego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 zajefajny ma swój własny niepowtarzalny styl. jak będziesz w czwartek na spocie to chętnie luknę sobie w realu na niego Pewnie się pojawię. Może tym razem nie będzie takiego tłoku jak ostatnio i znowu zagrilujemy 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 No jestem pod wrażeniem jak zacząłem czytać o tym złomie to myślę może zdjęć nie oglądam a jak kliknąłem to kopara opadła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Bardzo fajna koncepcja. Przede wszystkim unikalny co dla pewnych ludzi ma znaczenie. Jeden woli sprawdzone tysięczne w mieście Kawasaki czy Hondę a drugi robi coś sam. Druga droga jest trudniejsza ale zapewne daje Ci wiele zadowolenia. Trzymaj tak dalej i ulepszaj sprzęt aż doprowadzisz go do perfekcji 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ale cudo niepowtarzalne gratuluje pomysłu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Maszynka piękna, ale w realu robi lepsze wrażenie Na zlocie w Częstochowie robiła furorę 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Maszynka zrobiła niesamowitą furorę w domu dziecka, na koniec dzieciaki "jeździły" sobie po boisku na zasadzie jeden jedzie drugi pcha, no chyba żadna duża maszyna nie wywołała tyle radości u dzieciaków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) No chłopie, powiem Ci, że maszyna zrobiła na mnie imponujące wrażenie- taki mały cudak na kółkach jestem pełna podziwu dla stylu jazdy owym dwukołowcem nie ukrywam,ze nawet miałam mały problem aby wyciągnąć na nim swoje kopytka ... ;) mysle,ze na dluzszej trasie osobiscie bym wymiękła ale istny czad! Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Dadza84 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Fajnie że miałeś swój pomysł na moto jestem pełen podziwu Naprawdę fajne cudo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wygląda niesamowicie - gratuluję pomysłu i wkładu pracy. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zwracasz na siebie uwagę to trzeba przyznać hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi