Paulinka Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Hej, Wczoraj widziałam na mieście coś takiego jak na zdjęciu. Wiecie może co to jest i do czego służy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tak, to "coś" nazywa się angrip i służy do tego, aby pasażer miał się czego trzymać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Albo kierownik stracił, żebra i jajka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinka Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tak, to "coś" nazywa się angrip i służy do tego, aby pasażer miał się czego trzymać Kefas, a używałeś tego albo znasz kogoś kto tego używał? Może ktoś powiedzieć jak to się sprawuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 nie używałem bo ja tam wole jak moj plecak sie do mnie przytula podczas jazdy ale slyszalem opinie ze wygodne - ale to pewnie zalezy od motocykla i od tego jak wysoko siedzi pasazer i jak wysoki jest bak - podejrzewam ze w sportach moglyby bolec pasazera rece 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Btw Paulinko zapraszamy do powitalni! http://motocykle-lodz.pl/topic/2-jak-nale%C5%BCy-si%C4%99-przywita%C4%87-regulamin-powitalni/ Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinka Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Już, już Ciekawe jak się sprawuje ten angrip w praktyce. W sumie jak tak pomyśleć, to faktycznie wygodne musi być takie trzymanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Chyba @Sobek ma ten ze zdjęcia 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinka Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Sobek, co możesz powiedzieć o tym angripie? Jakie wrażenia kierowcy i pasażera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi