maciek8791 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam! Panowie jeśli chodzi o mnie to nie jestem (jeszcze) motocyklistą, na stronę forum skierował mnie projekt nad którym pracujemy. Mam nadzieję, że miejsce jest OK żeby umieścić takie zapytanie ; Realizujemy krótki filmik reklamowy dotyczący części motocyklowych producenta z niemiec i potrzebujemy po prostu kilku ujęć jakiegoś porządnego motocykla (interesują nas motocykle sportowe, najchętniej Suzuki oraz KTM). Z uwagi na to, że nie jest to jakiś film do TV czy coś takiego (chodzi o filmik który będzie umieszczany w niektórych serwisach na takim displayu z tabletem) nie mamy delikatnie mówiąc dużego budżetu, aczkolwiek oczywiście nic za darmo, zdajemy sobie sprawę że trzeba będzie coś zapłacić. Nagranie powinno zająć ok 2-3 godzin czasu maksymalnie. Ujęcia wiążą się po prostu z ruszaniem, samą jazdą a także samym motocyklem bez żadnego odgrywania scenek ani nawet użyczania swojej facjaty czy coś w tym rodzaju (aczkolwiek strój dobrze aby był konkretny). Jeszcze raz - jeżeli miejsce jest nieodpowiednie to bardzo przepraszam natomiast jeśli jest OK to zapraszam do kontaktu jak oczywiście ktoś jest zainteresowany. pozdrawiam - Maciek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Cześć . W powitalni się tylko witamy a na takie zapytania są odpowiednie tematy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witka, Proponuję założyć osobny temat żeby nie robić syfu w powitalni. Z pewnością zgłoszą się chętni 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Cześć, Chętni się znajdą, ale stwórz wątek w dziale "Off Topic". 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Cześć 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi