Skocz do zawartości

Zaproszenie Na Obstawę Ślubną 28.06.2014

Szu94

Rekomendowane odpowiedzi

Tyś jest brat Młodego więc pojawiło się pytanie: będziesz uczestniczył w ceremonii ślubu kościelnego? Pytam bo jeśli Ciebie nie będzie to nie będzie głównego organizatora przejazdu. Poza tym jeśli ślub jest o 18 to może motocyklami zjedziemy się chwilę po 18 (np. 18.30) ... będzie to fajna "niespodziaka" dla Modego:) a tym bardziej efektowna prezentacja motocykli dla pozostałych gości:) 

Wiesz: po slubie wyjdą goście, wyjdzie Młoda para i maszyny będą ustawione - bez ustawiania, dojeżdzania czy innego parkowania ... :smile:

Daj znać jak to sobie wyobrażasz :smile:

A więc od razu odpowiem ;) będę JECHAŁ MOTOCYKLEM ;) Poprowadzę moją ekipę ;) (was ;) ) Pomysł mi się podoba z tym przyjazdem koło 18:30 :smile: mój motocykl (złota strzała ;) ) będzie już widoczny przed GŁÓWNYM wejściem do kościoła :smile: Przy kościele zostawiam wam już to waszemu pomysłowi :smile: Jeśli macie wizję ustawienia się jakoś/zaparkować WYJĄTKOWO proszę bardzo choć nie musicie ;) Mam jeszcze do was prośbę z ustawieniem się przy wjeździe na salę weselną ale to może już powiem przed wyruszeniem z pod kościoła :smile: Do zobaczenia na miejscu ! :smile: Dzięki ! :smile: 

Popraw pierwszy post i ten w którym piszesz szczegóły

No właśnie, bo czytałem teraz cały wątek i w pierwszym poście spotkanie na Włókniarzy 187 a dalej na Drewnowskiej. To jak to w końcu jest? Prosze o info konkretnie gdzie się spotykamy najlepiej z pełną nazwą parafii co bym sobie w google wyszukał.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Przepraszam za zamieszanie :smile: Już poprawiłem 1 post i ten ze szczegółami :smile:Napiszę jeszcze tutaj. SPOTYKAMY SIĘ POD KOŚCIOŁEM (Parafia Najświętszego Zbawiciela przy ul. Aleja Włókniarzy 187) i SPOD KOŚCIOŁA RUSZAMY. Ślub zaczyna się o 18:00 ale możecie przyjechać o 18:30 bo ceremonia ślubna i tak potrwa conajmniej 45 minut :smile: więc będzie w sam raz. MÓJ MOTOCYKL JUŻ TAM BĘDZIE STAŁ PRZED KOŚCIOŁEM :smile:Mam nadzieję że wszystko wyjaśniłem :smile:

Na mapce dołączonej start jest Długosza 55 więc juzsięzagubiłem okropnie :P Jeśli poznam szczegóły, to postaram się być :smile:

już sprostowałem info ;)

Edytowane przez Szu94 (wyświetl historię edycji)

No i pogoda się zdupiła, ale może jeszcze się wyklaruje:). Powinienem być 1623655_257781627738639_6840887649074263

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

No i pogoda się zdupiła, ale może jeszcze się wyklaruje:). Powinienem być 1623655_257781627738639_6840887649074263

Ta...wiem :/ ale popadało i przestało :biggrin: mam nadzieję że już nie będzie padać ;) Dzięki za wytrwałość ! ;)

Mnie trochę zmoczyło jak wracałem z bajzlu, ale buty suche, spodnie i rękawiczki drugie mam a kominiara schnie, więc spokojnie damy rady. Trzeba być twardym a nie miętkim :smile:

Impreza oblatana, wódka rozdana, odcinka zaplanowana... my wychodzimy się resetować więc do jutra. 100 lat młodej parze :biggrin:

Dzięki wszystkim :biggrin: Było SUPER ! Na prawdę było ekstra. Mam nadzieję że nikt nie pożałował zmarnowanego czasu ;) Jak tylko będę miał jakieś zdjęcia i filmiki będę wrzucał ;) 

jeszcze nie mam wszystkich filmów i zdjęć...mam na tą chwilę AMATORSKIE filmiki ale coś tam widać i słychać (słychać przede wszystkim :biggrin: ) postaram się dziś lub jutro zamieścić ;) 

Przepraszam za zwłokę ale nie było mnie w łodzi i nie miałem dostępu do zdjęć :smile: jeśli będę miał więcej to oczywiście wrzucę :smile: 

I kolejne zdjęcia :smile:

post-3555-0-40274500-1405440659_thumb.jpg

post-3555-0-58681300-1405441063_thumb.jpg

post-3555-0-10235200-1405441077_thumb.jpg

post-3555-0-49798100-1405441087_thumb.jpg

post-3555-0-16892400-1405441250_thumb.jpg

post-3555-0-40343200-1405441384_thumb.jpg

post-3555-0-90347900-1405441404_thumb.jpg