Szu94 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Witajcie Chciałbym prosić o pomoc Mój brat (Przemek) żeni się. Choć nie ma go na forum również jest motocyklistą (jeździ na CBR 600 f4i )i to własnie dzięki niemu ja również jestem motocyklistą. Bardzo mi pomógł i jako starszy brat uczył mnie wszystkiego co tylko wiedział o motocyklach dla tego też bardzo bym chciał mu się odwdzięczyć takim małym gestem jakim jest zorganizowanie obstawy ślubnej z motocyklistów. Nie chcę być nachalny dla tego ta prośba jest skierowana tylko do osób które wyraziłby chęć pomocy mi w takim przedsięwzięciu Obstawa na prawdę nie musi być duża (myślę że jeśli znalazło by się 10 chętnych osób było by świetnie ! ) ŚLUB ODBĘDZIE SIĘ W PARAFII NAJŚWIĘTSZEGO ZBAWICIELA PRZY Ul. ALEJA WŁÓKNIARZY 187 O GODZ. 18:00 Chętnych do pomocy prosił bym żeby napisali w komentarzach Dziękuję, będę bardzo wdzięczny za każdy jednoślad P.s. Ja oczywiście też będę jechał Szczegóły do ustalenia Podejrzewam że ceremonia ślubna potrwa conajmniej 45 minut więc możemy się spotkać POD KOŚCIOŁEM o 18:30 i SPOD KOŚCIOŁA WYRUSZAMY ! Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Szu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jak pogoda pozwoli to ja i Gonia będziemy dwoma motocyklami 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Cześć Paweł Nie chciałabym być niegrzeczna, ale czy masz zamiar czynnie uczestniczyć w życiu naszego forum czy tylko interesuje cię obstawa? Nie zrozum mnie źle, jeżeli znajdą się chętni to dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Znam zarówno Pawła jak i Przemka (dzięki nim jeżdżę motocyklem) i z wielką chęcią bym pojechała na obstawkę, ale akurat wtedy z dość liczną grupą będziemy na wyjeździe w Skawie, także proszę, jeśli ktoś mógłby wziąć udział w obstawce to niech pojedzie wiele zawdzięczam Przemkowi i żałuję, że sama nie mogę być z nim w tym dniu. AgaJaga myślę, że Szu94 będzie brał w miarę czynny udział jak ja będę jeździła na spoty/zloty i takie tam (to mój dobry przyjaciel) a wcześniej już pojawiał się tylko nie lubi pisać głupot na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jak tylko pogoda dopisze to sie zjawie Tylko jakieś plany ustalcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Znam zarówno Pawła jak i Przemka (dzięki nim jeżdżę motocyklem) No to jak maja twoje poparcie to ja już nie mam żadnych pytań . Jak czasoprzestrezń i pogoda dopisze to sie zjawie 3 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueRider Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 No widzę kolejna obstawa trzeba się pojawić jak pogoda dopisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 MAŁA sorki z koro to twoi znajomi to trza być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szu94 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Cześć Paweł Nie chciałabym być nie grzeczna , ale czy masz zamiar czynnie uczestniczyć w życiu naszego forum czy tylko interesuje cię obstawa Nie zrozum mnie źle , jeżeli znajdą się chętni to dobrze Hej AgaJaga Spokojnie nie obrażę się Cóż jak by Ci to wyjaśnić...to że jestem na forum od miesiąca czy coś takiego nie znaczy że jeżdżę od miesiąca Byłem już na waszych spotkaniach ale może mnie nie kojarzysz Choć zastanawiam się jak to możliwe mój motocykl to istne żółtko ! Ostatnio nie mogłem przyjechać bo niestety...pracuję w godzinach np. czwartkowego spotu. Myślę jednak że niebawem się pojawię Wszystkim za wsparcie jestem bardzo wdzięczny Szczegóły trasy podam jak najszybciej Tak..znam się z Małą od lat Szkoda że nie może no...ale na władze nie poradzę Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Szu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Paweł jest nas tylu na forum że czasami nie ogarniam już wybacz mi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 A co mi tam, można być 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szu94 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Tak jak już mówiłem podaję szczegóły Przebieg trasy wygląda następująco. Wyjeżdżamy SPOD KOŚCIOŁA ( który znajduję się na((( WŁÓKNIARZY 187 i TAM się spotykamy ) do ulicy Drewnowskiej a następnie ulicą włókniarzy (w stronę Zgierza) potem Zgierska . Z ulicy Zgierskiej w Chełmską potem w Łagiewnicką a z niej już w TOPOLOWĄ to nasz cel ŚLUB ODBĘDZIE SIĘ O GODZ. 18:00 tak jak już wspominałem Dziękuję jeszcze raz wszystkim chętnym za przybycie I mam nadzieję do zobaczenia na miejscu P.s. My możemy się spotkać o godz 18:30 POD KOŚCIOŁEM bo pewnie ceremonia potrwa conajmniej 45 minut więc myślę że 18:30 pod kościołem będzie idealnie. spod kościoła WYRUSZAMY , Ja też jadę motocyklem Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Szu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartexx Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 jak tylko pogoda będzie to postaram się być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jo tyż 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Postaram się podjechać 1 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW78 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ja rowniez sie pojawie jesli pogoda dopisze:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Ja tez wpadne nawet jesli bedzie padac!!!! Z cukru nie jestesmy i za szybko leciec w obstawce tez nie bedziemy. Pozdrawiam Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Sławek1985 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 My z przykrością pasujemy ..... fajnie to wygląda ..... fajny tworzycie klimacik ..... i FAJNI Z WAS LUDZIE ale z moją pojemnością wysiedliśmy na Pojezierskiej - na ostatniej Eskorcie nie zdążę przez 2 tygodnie zmodyfikować Chinolka ..... a szkoda. 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franiu40 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 witam jeśli pogoda i praca pozwolą to również pojade na obstawe Piotr pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioKawa Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 My też z Agnieszką będziemy kwestia pogody ;-) która ostatnio jest w kratkę ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Potwierdzam przybycie Łutututu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 nie obiecuje, ale postaram się być. Pozdro !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blonder Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) posypało się ślubnie, Gdybym mógł to bym dojechał, a że akurat o 20 zaczyna się moje wesele to mogę mieć problem z dotarciem. PS Zrobię 2 temat tez z prośba o obstawę tym razem dla mnie, ale szcześliwie nie kolidujemy godzinowo ja na 13:30 Najlepszego dla brata Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Blonder (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szu94 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 posypało się ślubnie, Gdybym mógł to bym dojechał, a że akurat o 20 zaczyna się moje wesele to mogę mieć problem z dotarciem. PS Zrobię 2 temat tez z prośba o obstawę tym razem dla mnie, ale szcześliwie nie kolidujemy godzinowo ja na 13:30 Najlepszego dla brata Aa... ja również z chęcią bym przybył Niestety muszę odpuścić gdyż jestem świadkiem Nie dam rady chyba pojechać w dwóch obstawach tego samego dnia Najlepsze życzenia od nas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW78 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Tak jak już mówiłem podaję szczegóły Przebieg trasy wygląda następująco. Wyjeżdżamy spod kościoła do ulicy Drewnowskiej a następnie ulicą włókniarzy (w stronę Zgierza) potem Zgierska . Z ulicy Zgierskiej w Chełmską potem w Łagiewnicką a z niej już w TOPOLOWĄ to nasz cel Ślub odbędzie się o godzinie 18:00 tak jak już wspominałem Dziękuję jeszcze raz wszystkim chętnym za przybycie I mam nadzieję do zobaczenia na miejscu Tyś jest brat Młodego więc pojawiło się pytanie: będziesz uczestniczył w ceremonii ślubu kościelnego? Pytam bo jeśli Ciebie nie będzie to nie będzie głównego organizatora przejazdu. Poza tym jeśli ślub jest o 18 to może motocyklami zjedziemy się chwilę po 18 (np. 18.30) ... będzie to fajna "niespodziaka" dla Modego:) a tym bardziej efektowna prezentacja motocykli dla pozostałych gości:) Wiesz: po slubie wyjdą goście, wyjdzie Młoda para i maszyny będą ustawione - bez ustawiania, dojeżdzania czy innego parkowania ... Daj znać jak to sobie wyobrażasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi