bercikoski Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Czy ktoś szył/łatał/cerował tekstylne motociuchy? Rozerwałem (nie mam pojęcia w jakich okolicznościach) spodnie w okolicach szwu na udzie i chciałbym to jakoś naprawić bez nadmiernego osłabienia właściwości wodoszczelnych w tym miejscu. Zakładam, że RetBike by to zrobił, ale wolałbym opcję naprawy w Łodzi, żeby nie bawić się w wysyłki. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Na ulicy Więckowskiego, między Zachodnią i Piotrkowską jest taki punkt z reklamą "~ skracam, szyję z tego żyje" wszedłem tam dzisiaj podpytać. Gość powiedział, że to zależy od grubości materiału, ale robił już takie motocyklowe rzeczy. Wziąłem wizytówkę ale mam w samochodzie jutro dopisze nr tel. Edit: "Pruje szyje z tego żyje" tel. 042 632 63 75 ul. Wieckowskiego 4/6 pon-pt 900-1700 Edytowane 4 Czerwca 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi