negative Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam. Mam w garazu miejsce na 2 lub nawet 3 moto. Wstepnie umowiony jestem do konca roku z ewentualnym miesiecznym "wypowiedzeniem". Wynajalem go z mysla o moto i puszce ale jakos jestem zbyt leniwy zeby do garazu jezdzic i puszke stawiam pod blokiem Garaz miesci sie w spoldzielni mieszkaniowej za szlabanem z portierem na Zubardzkiej 24 (dokladnie tam gdzie w Sobote byl odbior PARY MLODEJ ) zarabiac na kolegach nie zamierzam a wiec place 120zl miesiecznie wiec jak beda staly 2 moto to dzielimy kwote na 2, jak 3 to na 3 i tak dalej proponuje kontakt bezposrednio telefoniczny poprzedzony smsem ze w sprawie garazu, oddzownie 510734814 pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 proponuję zacząć od powitalni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi