Skocz do zawartości

BlueRider

BlueRider

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, mam na imię Łukasz, kończę w tym roku 20 lat. Mieszkam w Aleksandrowie Łódzkim. Aktualnie jestem posiadaczem Yamahy XJ6 z 2012r. w wersji Race Blu. 

Moja przygoda z jednośladami zaczęła się w gimnazjum od karty motorowerowej. Najpierw był skuterek (chiński bo chiński ale śmigał ładnie). Następnie przesiadka na TZR 50. W wakacje 2012 robiłem prawko, równocześnie A i B. Oby dwie na szczęście zdane za pierwszym razem. Sezon dokończyłem na TZR i sprzedałem ją w lutym. Niestety miałem rok przerwy ale z drugiej strony dobrze bo odłożyłem więcej kasy i mogłem kupić wymarzoną XJ6. Jeżdżę nią od tygodnia dopiero ale jestem bardzo zadowolony.

Na forum trafiłem szukając różnych informacji o środowisku motocyklowym w łodzi. Dzisiaj postanowiłem zawitać i oficjalnie do was dołączyć. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie i do zobaczenia na drodze. LwG ;)

Edytowane przez BlueRider (wyświetl historię edycji)

Witaj

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

witamy na Forum :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Cześć

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"