Kwasny1514 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Witam Panie i Panowie . Tak jak w temacie, ostatnio pękła mi linka sprzęgła, i teraz pojawia się kłopot poniewaz nigdzie nie mogę jej dostac, jest duzo do modelu z 2005-2006 r ,a moja Kawa jest z 2004. Mam pytanie czy ktos nie wie gdzie mogą takową linkę na internecie dostac lub czy linka z modelu 05-06 bedzie pasowac? Z góry dzięki Leewa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 http://monsterbike.eu/serwis-czesci/ zadzwon tutaj napewno ci pomoga . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam, trochę chyba za późno z tą wiadomością ale na przyszłość się może komuś przydać,polecam Grzyb Andrzej i Remigiusz. Zakład ślusarski, naprawa linek Wojska Polskiego 190 Łódź Naprawa linki to koszt około 50zł,linka z kwasówki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Kazda linka która ma zbliżona długość samej linki i pancerza. Ja w cbr mam linke od sv650 hula jak oryginal. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi