salat Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dziekuję wszystkim za udział w imprezie, było super !!!! Niesamowite były drifty beamkami, od przepięknej 2cv-ki dzieciaki nie chciały się odczepić, a Willisem każdy chciał się przejechać Dziękuję dziewczynom z AirSisters za wytatuowanie wszystkich dzieciaków Oczywiście jak zwykle było wożenie motocyklami i to do godziny 18. Mam z imprezy całą masę zdjęć ale z racji na to że dawałem dzieciom aparat do zabawy to muszę teraz odfiltrować fotki bo karta pamięci prawie spuchła, myślę ż jutro wstawie parę fotek Jeszcze raz wszystkim dziękuję i zapraszam w przyszłą sobotę 14 czerwca do Poleskiego Ośrodka Sztuki na Krzemieniecką 2a na imprezę na którą nasze dzieciak i myi zostaliśmy zaproszeni przez klub Rotarian, impreza będzie w godzinach 11-14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Naleśniki były zaje$ miałem orgazm pokarmowy, dzięki za miło spędzony czas. 1 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Było mega fajnie i myślę, że tyle ciekawych atrakcji to jeszcze dzieciaki nie miały. Pozdrawiam obecnych 3 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebol Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Pogoda dopisała w 100tu % ach .Radość dzieciaczków ogromna ,atrakcji naprawdę masa ,BMW narobiło ostrego wrażenia nie tylko na dzieciach ,Bigosik rewelacyjny ,reszta smakołyków również ,tak więc pozdrowionka dla wszystkich obecnych w DD2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueRider Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Atmosfera idealna również jak skleje jakiś filmik to oczywiście udostępnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szu94 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 no miło było zobaczyć radość dzieciaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Żeby nie powielać WSZYSTKO MEGA dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Naleśniki jakie naleśniki ja nie widziałem i już żałuję 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Naleśniki jakie naleśniki ja nie widziałem i już żałuję oj żałuj... 1 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Taki podwieczorek był mniam Natomiast jak wychodziłem to dzieciaki jeszcze się przechwalały między sobą ż już potrafią jeździć samochodem, dzięki Gonia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zdunek22 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Naleśniki jakie naleśniki ja nie widziałem i już żałuję Ty ja też nic o naleśnikach nie wiem I jest 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 było świetnie, jak zawsze dostałam dużą dawkę energii od tych dzieciaków klakson w 2cv robił furorę na początku, dobrze, że został odłączony bo byśmy chyba tego długo nie wytrzymali czekam z niecierpliwością na zdjęcia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Było cudownie, zdjęcia, relacja, filmiki ode mnie niebawem 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dotarliśmy jako ostatni przed 17'stą i było czadowo. Było widać dzieciaków uśmiech i taką wdzięczność połączoną ze zmęczeniem materiału 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dotarliśmy jako ostatni przed 17'stą i było czadowo. last but not least... Myślę, że wyszło fajnie, bo dotarliśmy akurat gdy już wszyscy się rozjechali i dzięki temu dzieciaki miały dodatkowe 1,5 godz. plecakowania i testowania odcinki w moto aha... no i była świeża porcja naleśników 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 naleśnikowe cffffaniaki 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Było superrrrrrrrrrrrrrrr - dzięki Wam wszystkim!!!! ekstra spędzony czas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mam do was jeszcze jedną gorącą prośbę, mianowicie jak umieszczacie zdjęcia z imprezy na FB zwróćcie uwagę aby na zdjęciach nie było twarz dzieciaków z DD, wiem że to może dziwne ale niektóre z nich mają rodziców którzy nie życzą sobie publikowania wizerunków dzieci na terenie domu dziecka, a jak zobaczą taki upubliczniony wizerunek to chętnie zrobią awanturę ........ W związku z tym proszę nie mieć do mnie pretensji jeżeli poproszę kogoś o usunięcie jakiegoś zdjęcia ale chodzi o to żebyśmy ani my ani dom dziecka nie miał problemów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueRider Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mam do was jeszcze jedną gorącą prośbę, mianowicie jak umieszczacie zdjęcia z imprezy na FB zwróćcie uwagę aby na zdjęciach nie było twarz dzieciaków z DD, wiem że to może dziwne ale niektóre z nich mają rodziców którzy nie życzą sobie publikowania wizerunków dzieci na terenie domu dziecka, a jak zobaczą taki upubliczniony wizerunek to chętnie zrobią awanturę ........ W związku z tym proszę nie mieć do mnie pretensji jeżeli poproszę kogoś o usunięcie jakiegoś zdjęcia ale chodzi o to żebyśmy ani my ani dom dziecka nie miał problemów Filmów na YT też się to tyczy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 no jeśli film jest publiczny to lepiej żeby zbliżeń twarzy nie było, oczywiście że jeżleli masz sfilmowane dzieciaki z daleka albo w kaskach to nie ma problemu. Na pewno jeśli zamieścisz tutaj link do filmu to w razie czego dam ci znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 no jeśli film jest publiczny to lepiej żeby zbliżeń twarzy nie byłoNie ma sensu dodatkowa praca i zamazywanie twarzy. Umieszczasz link do filmu (czy miniaturę) tutaj na forum a na YT dajesz film jako niepubliczny. Taki film mogą obejrzeć jedynie osoby, które mają link. Nie da się go wyszukać. Myślę, że wśród naszego forum nie znajdzie się raczej jedno z rodziców. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 i to jest bardzo dobre rozwiązanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzybek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jako "świeżak" byłem pierwszy raz na wspólnym spotkaniu ale wiem, że na pewno będę na kolejnych. Było zajefajnie Dzięki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Uczestniczyłem pierwszy raz w takim spotkaniu i na pewno nie ostatni. Uśmiech na buziach dzieciaków jest bezcenny Ledwo co udało mi się odzyskać rzeczy i motocykl 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Esquina - nie wątpię mojej wychowance ewidentnie Twoje moto przypadło do gustu ;D ... każdemu przekazywała info, że Twoje cudo od teraz należy do niej hahaha... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi