Skocz do zawarto艣ci

Zapraszamy do galerii zdj臋膰 z Rozpocz臋cia Sezonu Motocyklowego w 艁odzi; - wi臋cej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Grill Z Dzieciakami Z Dd2 - 8.06.2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W niedziel臋 8.06.2014 w godzinach 10.00 - 17.00 b臋dzie organizowany grill z dzieciakami z DD2 na kt贸ry zapraszam wszystkich motocyklist贸w.

Impreza odb臋dzie si臋 na terenie DD2 na Aleksandrowskiej 137, co do dodatkowych atrakcji to jeszcze s膮 dogrywane i b臋d臋 o nich informowa艂 na bie偶膮co ale bardzo liczymy na ka偶dego motocyklist臋 kt贸ry b臋dzie m贸g艂 tradycyjnie powozi膰 dzieciaki dooko艂a boiska ;)

flm_1401921655__flm_plakat_dd2.jpg

Edytowane przez Suchy-wolk
plakat (wy艣wietl histori臋 edycji)
Opublikowano

Niestety nie dam rady :sad2: ale grilla jak co艣 wiesz gdzie po偶yczy膰 :P

motorcycle.gif
Opublikowano

Elfetti szkoda 偶e ci臋 nie b臋dzie, grill ma by膰 na miejscu ale jak by co to b臋d臋 pami臋ta艂 ;)

Opublikowano

No to super dzieciaki b臋d膮 zachwycone

Opublikowano

jestem

Opublikowano

W jakich godzinach?

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Opublikowano

Faktycznie nie napisa艂em nic o godzinach, a to dla tego 偶e od ok 10 do nawet 17

Tak wi臋c o kt贸rej kto mo偶e to zapraszam mo偶na podjecha膰 nawet na troch臋 w trakcie dnia oczywi艣cie zach臋cam do sp臋dzenia jak najwi臋cej czasu z dzieciakami

Opublikowano

ja mog艂abym przyjecha膰 najwcze艣niej 12-13 :smile: ale dzieci nie b臋d臋 wozi膰 z wiadomych wzgl臋d贸w聽 :laugh2:

Opublikowano (edytowane)

Jasne 偶e przyjed藕, obowi膮zku wo偶enia dzieciak贸w nie ma.
Chcia艂bym poinformowa膰 偶e b臋dzie nam niezwykle mi艂o go艣ci膰 na terenie dd2 podopiecznych naszej forumowej kole偶anki Dagmary

Edytowane przez salat (wy艣wietl histori臋 edycji)
Chemiczna Malina
Opublikowano

wrzuci艂am wst臋pne info, b臋d臋 robi膰 kolejne wzmianki w miar臋 aktualizacji wydarzenia :-) wieczorem puszcz臋 na fb bo w pracy mi nie bangla jak nale偶y

http://wojewodanoise.pl/newspost/lodzcy-motocyklisci-dla-domu-dziecka/

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

Opublikowano

Krzychu- tak jak wczoraj rozmawiali艣my, pu艣ci艂am wiadomo艣膰 do kilku osob, mam nadzieje,ze uda sie zorganizowa膰 kilka dodatkowych atrakcji.... na razie nie zapeszam ;p ...choc czasu przyznam ma艂o...zamiesci艂am info u siebie na fb mam nadzieje,ze zaowocuje... :smile: wszelkie propozycje i info zwrotne od ludzi oczywiscie do przegadania z Tob膮 :smile: faza 聽oczekiwania...

Chemiczna Malina
Opublikowano

ale fajnie 偶e znowu co艣 si臋 dzieje :-) bardzo bym chcia艂a, alby regularno艣膰 dzia艂a艅 dla dzieciak贸w - raz w miesi膮cu sta艂a si臋 realna, jak na razie wszystko zmierza w tym kierunku od nowego roku co miesi膮c co艣 :-)

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

Opublikowano

W艂a艣nie dosta艂em potwierdzenie obecno艣ci dziewczyn z grupy Air Sisters kt贸re zrobi膮 dla dzieciak贸w pokaz malowania aerografem !!!!!聽

My艣l臋 偶e bior膮c pod uwag臋 co mo偶na obejrze膰 na fanpage na fb聽聽wielu motocyklist贸w te偶 mo偶e by膰 zainteresowanych ;)

Opublikowano

Krzysztof mam sporo zabawek pluszak贸w itp, moja 6-cio letnia c贸rka si臋 ju偶 nimi nie bawi mo偶e przydadz膮 si臋 cieciakom to bym je zabra艂 ze sob膮 ?

honda_600_f.png

Opublikowano (edytowane)

Jasne pluszaki s膮 zawsze mile widziane :smile: we藕 ze sob膮, b臋dzie sporo rado艣ci

S艂uchajcie w艂a艣nie dosta艂em informacj臋 偶e Poleski O艣rodek Sztuki wraz z Rotary Club organizuj膮 14 czerwca (sobota) imprez臋 dla dzieci i zapraszaj膮 ch臋tnie nasze dzieciaki z DD2 i z Anieliska jak r贸wnie偶 ch臋tnie widzieli by motocyklist贸w ;)

Oczywi艣cie nic to nie zmienia z nasz膮 imprez膮 8.06 po prostu dzieciaki b臋d膮 mia艂y imprezk臋 tydzie艅 po tygodniu :smile:

Dla nas priorytetem jest impreza w DD2 ale je艣li komu艣 bardziej pasuje 14 czerwca lub chcia艂by by膰 na jednej i drugiej imprezie to serdecznie zapraszam

Edytowane przez salat (wy艣wietl histori臋 edycji)
Opublikowano

Sam nie moge w to uwierzy膰 ale mam wolne tego dnia :smile: Je艣li nic dziwnego si臋 nie wyda偶y to b臋d臋 :smile:

Opublikowano

No to si臋 zapowiada niez艂a imprezka motocyklowo-samochodowa :smile:

W tajemnicy mog臋 wam powiedzie膰 偶e 6 lipca kroi si臋 imprezka dla mi艂o艣nik贸w militari贸w i szukania skarb贸w........聽

SI臉 DZIEJE

Opublikowano

wpadniemy w 2 moto a mo偶e 3 zale偶y jak ten ostatni b臋dzie sta艂 z czasem :smile: co艣 mamy zabra膰??? jakie艣 cuksy dla dzieciak贸w, kie艂by czy co艣?

Opublikowano

Jutro napisze jak z kie艂b膮, natomiast co do cuks贸w do nie ukrywam 偶e ka偶da ilo艣膰 zostanie wch艂oni臋ta, zw艂aszcza gumisie :smile:

Opublikowano (edytowane)

Dzieciak贸w b臋dzie miedzy 16 a 20

Dosta艂em dzisiaj u艣ci艣lone informacje dotycz膮ce menu, ot贸偶 dom dziecka zapewnia grile, kie艂baski, kaszank臋, bigosik i jakie艣 ciasto.

W zwi膮zku z tym cukierki i ewentualnie jakie艣 dobre s艂odkie napoje b臋d膮 mile widziane z naszej strony, kie艂basa nie jest konieczna ale je艣li kto艣 przywiezie ze sob膮 to na pewno si臋 nie zmarnuje.

Edytowane przez Suchy-wolk (wy艣wietl histori臋 edycji)

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...