jaskółka Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 z tego co widze na stronie Silver screena to wypuszczają ten film tylko jednorazowo dzis?? myslalam ze kilka razy to puszcza.. niestety nie obejrze bo jestem do jutra w pracy, i myslalam ze obejrze w innym najblizszym terminie i co? wiecie cos? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metro Racing Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Wiemy, że w kinie Charlie będą jeszcze go puszczać od 6 czerwca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Film faktycznie w konwencji "hammerykańskiej" czyli wywiady z ludźmi, którzy opisują swoje wspomnienia, doświadczenia ale przede wszystkim emocje związane z 2oo. Całość przeplatana jest filmami i zdjęciami z wyścigów i zwyczajnych codziennych przejażdżek. Jest w tym autentyczny przekaz widać wzruszenie tych ludzi łzy w oczach i radość budzącą się gdy przywołują wspomnienia, można zrozumieć/odczuć tę pozytywną moc i więź jaka istnieje w środowisku motocyklowym. Moim zdanie film raczej dla osób z pewnym bagażem doświadczeń, którym łatwiej odnieść opisywane historie do swoich spostrzeżeń. Osoby, które oczekują szybkiej akcji, pokazu stuntu, fenomenalnej jazdy na krawędzi czy reportażu z "Kiling the streets" mogą być rozczarowane. BtW: Pozdrowionka dla ekipy z Riff Raff'a fajnie się zrelaksowałem w przyjacielskiej atmosferze i uroczym towarzystwie . Dzięki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Czy akcja z rękawiczkami przed filmem się udała? Są jakieś fotki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Niestety nie pozwolono nam przełożyć ekranizacji filmu nawet o 5 minut, więc oczywiście zdjęcia z LwG były Niestety przy małej frekwencji, gdyż punkt 17.55 była zapełniona 1/3 sali. Jak tylko dostanę zdjęcie, opublikuję. Edytowane 31 Maja 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) zdjęcia z afterku proszę na pw do ocenzurowania fajnie było (mimo, że nikt nie pamięta koloru mojej kiecki ) Edytowane 31 Maja 2014 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Audio filmu zjebane na całego w tej projekcji !!!!! 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 zdjęcia z afterku proszę na pw do ocenzurowania fajnie było (mimo, że nikt nie pamięta koloru mojej kiecki ) To Ty miałaś na sobie kieckę?? Jak zwykle super wieczór w super towarzystwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 A mnie film bardzo się podobał. Nawet bardziej niż TT, Closer to the edge. Jest przekaz, jest bardzo dobry podkład muzyczny, wiele pracy włożono by film był "ładny" - widoki, zdjęcia, sceneria. Film jest wg mnie obowiązkową pozycją dla drugich połówek motocyklistów. Może po obejrzeniu go będą w stanie bardziej zrozumieć czemu tak często wychodzimy jeździć, czemu na tak długo i jaki w ogóle to ma cel poza wydawaniem pieniędzy 4 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dobrze powiedziane Aidekk ! Jedynie do jakości dźwięku można się doczepić P.S. Najlepsza scena z dzieciakami na moto szkoda, że u nas ciężko stworzyć warunki do nauki najmłodszych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jeżeli ktoś oczekiwał boomu, adrenaliny, buzujących emocji to pomylił filmy. Tutaj podejście było nieco melancholijne, z dawką amerykańskiej historii, krótkim wspomnieniem o Europie, momentami wzruszające historie, fajnie potraktowany temat dzieciaków. Film generalnie bardzo pozytywnie przedstawiający pasję, sport i samych motocyklistów. Honda - dla miłych ludzi :-)))) Podobał mi się podkład muzyczny, uważam też że film był dobrze sfotografowany, może nie całość ale zauważyłam sporo ciekawych ujęć. minus dla kina - projekcja dźwięku leżała i kwiczała. Afterparty udane, wypite, potańczone, podgadane. Wszystko niebawem opiszę i zrecenzuję :-) 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dźwięk faktycznie był momentami zjebany, później włączało się i było ok. Brzmiało to jakby jeden kanał się wyłączał a później dołączał. Źle nagrany film? Czy jakieś zwarcie na prawym kanale? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasztomasz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jeżeli ktoś oczekiwał boomu, adrenaliny, buzujących emocji to pomylił filmy. Tutaj podejście było nieco melancholijne, z dawką amerykańskiej historii, krótkim wspomnieniem o Europie, momentami wzruszające historie, fajnie potraktowany temat dzieciaków. Film generalnie bardzo pozytywnie przedstawiający pasję, sport i samych motocyklistów. Honda - dla miłych ludzi :-)))) Podobał mi się podkład muzyczny, uważam też że film był dobrze sfotografowany, może nie całość ale zauważyłam sporo ciekawych ujęć. minus dla kina - projekcja dźwięku leżała i kwiczała. Afterparty udane, wypite, potańczone, podgadane. Wszystko niebawem opiszę i zrecenzuję :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Film faktycznie w konwencji "hammerykańskiej" czyli wywiady z ludźmi, którzy opisują swoje wspomnienia, doświadczenia ale przede wszystkim emocje związane z 2oo. Całość przeplatana jest filmami i zdjęciami z wyścigów i zwyczajnych codziennych przejażdżek. Jest w tym autentyczny przekaz widać wzruszenie tych ludzi łzy w oczach i radość budzącą się gdy przywołują wspomnienia, można zrozumieć/odczuć tę pozytywną moc i więź jaka istnieje w środowisku motocyklowym. Moim zdanie film raczej dla osób z pewnym bagażem doświadczeń, którym łatwiej odnieść opisywane historie do swoich spostrzeżeń. Osoby, które oczekują szybkiej akcji, pokazu stuntu, fenomenalnej jazdy na krawędzi czy reportażu z "Kiling the streets" mogą być rozczarowane. podpisuję się pod wypowiedzią kolegi ten film inaczej się odbiera z pewnym bagażem doświadczeń mi kilka razy łzy popłynęły i zachęcam do oglądania może i jest mocno hamerykański ale kilka ponadczasowych i ponad kontynentalnych wartości zawiera POLECAM 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 a dla mnie za bardzo amerykański, wszystko cudnie pięnie w ogóle ach ach ach ... ogólnie może i fajny ale drugi raz bym nie poszedł... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dźwięk faktycznie był momentami zjebany, później włączało się i było ok. Brzmiało to jakby jeden kanał się wyłączał a później dołączał. Źle nagrany film? Czy jakieś zwarcie na prawym kanale? Nie sądzę, żeby film był źle nagrany. Raczej to wina wysłużonego sprzętu + braku obsługi kinooperatora. Wiem coś o tym - spędziłem w tym miejscu 5 lat Założę się, że projekcja w Cinema City byłaby o niebo lepsza jakościowo! Niestety Silver Screen nie nadaje się już do takich imprez - 13 lat bez remontów robi swoje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pamiętacie piątkową premierę filmu? Niestety większość gości utknęła w kolejce przed seansem, więc załapali się tylko nieliczni Autorka zdjęcia: Pola Chrobot 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 wrażenia Wojewoda Noise Team :-)http://wojewodanoise.pl/why-we-ride-riff-raff-afterparty-flm/ 2 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 "Why We ride "film raczej taki familijny trochę, lekko nudnawy i ckliwy momentami. Czekamy na to: Mam nadzieję że będzie lepszy niż i tak doskonały "Closer to the Edge" 3 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Poniedzialek 3 11 2014 godz 13.15 i Czwartek 6 11 2014 godz 11.45 do obejrzenia w CANAL+ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ruszyła właśnie przedsprzedaż filmu na BluRay. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Film oczywiście fajny, dobrze się ogląda i oczywiście utozsamiam się z tym, jednak jak dla mnie trochę za dużo patosu. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi