jaskółka Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 z tego co widze na stronie Silver screena to wypuszczają ten film tylko jednorazowo dzis?? myslalam ze kilka razy to puszcza.. niestety nie obejrze bo jestem do jutra w pracy, i myslalam ze obejrze w innym najblizszym terminie i co? wiecie cos? 0 Cytuj
Metro Racing Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Wiemy, że w kinie Charlie będą jeszcze go puszczać od 6 czerwca 0 Cytuj
PIT Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Film faktycznie w konwencji "hammerykańskiej" czyli wywiady z ludźmi, którzy opisują swoje wspomnienia, doświadczenia ale przede wszystkim emocje związane z 2oo. Całość przeplatana jest filmami i zdjęciami z wyścigów i zwyczajnych codziennych przejażdżek. Jest w tym autentyczny przekaz widać wzruszenie tych ludzi łzy w oczach i radość budzącą się gdy przywołują wspomnienia, można zrozumieć/odczuć tę pozytywną moc i więź jaka istnieje w środowisku motocyklowym. Moim zdanie film raczej dla osób z pewnym bagażem doświadczeń, którym łatwiej odnieść opisywane historie do swoich spostrzeżeń. Osoby, które oczekują szybkiej akcji, pokazu stuntu, fenomenalnej jazdy na krawędzi czy reportażu z "Kiling the streets" mogą być rozczarowane. BtW: Pozdrowionka dla ekipy z Riff Raff'a fajnie się zrelaksowałem w przyjacielskiej atmosferze i uroczym towarzystwie . Dzięki 4 Cytuj
Shimen Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Czy akcja z rękawiczkami przed filmem się udała? Są jakieś fotki? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Niestety nie pozwolono nam przełożyć ekranizacji filmu nawet o 5 minut, więc oczywiście zdjęcia z LwG były Niestety przy małej frekwencji, gdyż punkt 17.55 była zapełniona 1/3 sali. Jak tylko dostanę zdjęcie, opublikuję. Edytowane 31 Maja 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Marti Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) zdjęcia z afterku proszę na pw do ocenzurowania fajnie było (mimo, że nikt nie pamięta koloru mojej kiecki ) Edytowane 31 Maja 2014 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
JaRoD Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Audio filmu zjebane na całego w tej projekcji !!!!! 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
carusek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 zdjęcia z afterku proszę na pw do ocenzurowania fajnie było (mimo, że nikt nie pamięta koloru mojej kiecki ) To Ty miałaś na sobie kieckę?? Jak zwykle super wieczór w super towarzystwie 1 Cytuj
Aidekk Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 A mnie film bardzo się podobał. Nawet bardziej niż TT, Closer to the edge. Jest przekaz, jest bardzo dobry podkład muzyczny, wiele pracy włożono by film był "ładny" - widoki, zdjęcia, sceneria. Film jest wg mnie obowiązkową pozycją dla drugich połówek motocyklistów. Może po obejrzeniu go będą w stanie bardziej zrozumieć czemu tak często wychodzimy jeździć, czemu na tak długo i jaki w ogóle to ma cel poza wydawaniem pieniędzy 4 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
fred89 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dobrze powiedziane Aidekk ! Jedynie do jakości dźwięku można się doczepić P.S. Najlepsza scena z dzieciakami na moto szkoda, że u nas ciężko stworzyć warunki do nauki najmłodszych 2 Cytuj
Chemiczna Malina Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jeżeli ktoś oczekiwał boomu, adrenaliny, buzujących emocji to pomylił filmy. Tutaj podejście było nieco melancholijne, z dawką amerykańskiej historii, krótkim wspomnieniem o Europie, momentami wzruszające historie, fajnie potraktowany temat dzieciaków. Film generalnie bardzo pozytywnie przedstawiający pasję, sport i samych motocyklistów. Honda - dla miłych ludzi :-)))) Podobał mi się podkład muzyczny, uważam też że film był dobrze sfotografowany, może nie całość ale zauważyłam sporo ciekawych ujęć. minus dla kina - projekcja dźwięku leżała i kwiczała. Afterparty udane, wypite, potańczone, podgadane. Wszystko niebawem opiszę i zrecenzuję :-) 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
Aidekk Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dźwięk faktycznie był momentami zjebany, później włączało się i było ok. Brzmiało to jakby jeden kanał się wyłączał a później dołączał. Źle nagrany film? Czy jakieś zwarcie na prawym kanale? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
tomasztomasz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jeżeli ktoś oczekiwał boomu, adrenaliny, buzujących emocji to pomylił filmy. Tutaj podejście było nieco melancholijne, z dawką amerykańskiej historii, krótkim wspomnieniem o Europie, momentami wzruszające historie, fajnie potraktowany temat dzieciaków. Film generalnie bardzo pozytywnie przedstawiający pasję, sport i samych motocyklistów. Honda - dla miłych ludzi :-)))) Podobał mi się podkład muzyczny, uważam też że film był dobrze sfotografowany, może nie całość ale zauważyłam sporo ciekawych ujęć. minus dla kina - projekcja dźwięku leżała i kwiczała. Afterparty udane, wypite, potańczone, podgadane. Wszystko niebawem opiszę i zrecenzuję :-) 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Film faktycznie w konwencji "hammerykańskiej" czyli wywiady z ludźmi, którzy opisują swoje wspomnienia, doświadczenia ale przede wszystkim emocje związane z 2oo. Całość przeplatana jest filmami i zdjęciami z wyścigów i zwyczajnych codziennych przejażdżek. Jest w tym autentyczny przekaz widać wzruszenie tych ludzi łzy w oczach i radość budzącą się gdy przywołują wspomnienia, można zrozumieć/odczuć tę pozytywną moc i więź jaka istnieje w środowisku motocyklowym. Moim zdanie film raczej dla osób z pewnym bagażem doświadczeń, którym łatwiej odnieść opisywane historie do swoich spostrzeżeń. Osoby, które oczekują szybkiej akcji, pokazu stuntu, fenomenalnej jazdy na krawędzi czy reportażu z "Kiling the streets" mogą być rozczarowane. podpisuję się pod wypowiedzią kolegi ten film inaczej się odbiera z pewnym bagażem doświadczeń mi kilka razy łzy popłynęły i zachęcam do oglądania może i jest mocno hamerykański ale kilka ponadczasowych i ponad kontynentalnych wartości zawiera POLECAM 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
ErR Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 a dla mnie za bardzo amerykański, wszystko cudnie pięnie w ogóle ach ach ach ... ogólnie może i fajny ale drugi raz bym nie poszedł... 0 Cytuj
Shimen Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dźwięk faktycznie był momentami zjebany, później włączało się i było ok. Brzmiało to jakby jeden kanał się wyłączał a później dołączał. Źle nagrany film? Czy jakieś zwarcie na prawym kanale? Nie sądzę, żeby film był źle nagrany. Raczej to wina wysłużonego sprzętu + braku obsługi kinooperatora. Wiem coś o tym - spędziłem w tym miejscu 5 lat Założę się, że projekcja w Cinema City byłaby o niebo lepsza jakościowo! Niestety Silver Screen nie nadaje się już do takich imprez - 13 lat bez remontów robi swoje... 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Pamiętacie piątkową premierę filmu? Niestety większość gości utknęła w kolejce przed seansem, więc załapali się tylko nieliczni Autorka zdjęcia: Pola Chrobot 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Chemiczna Malina Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 wrażenia Wojewoda Noise Team :-)http://wojewodanoise.pl/why-we-ride-riff-raff-afterparty-flm/ 2 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
Rebel Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 "Why We ride "film raczej taki familijny trochę, lekko nudnawy i ckliwy momentami. Czekamy na to: Mam nadzieję że będzie lepszy niż i tak doskonały "Closer to the Edge" 3 Cytuj Live slow!!!
X76 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Poniedzialek 3 11 2014 godz 13.15 i Czwartek 6 11 2014 godz 11.45 do obejrzenia w CANAL+ 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ruszyła właśnie przedsprzedaż filmu na BluRay. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
B3DNAR Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2014 Film oczywiście fajny, dobrze się ogląda i oczywiście utozsamiam się z tym, jednak jak dla mnie trochę za dużo patosu. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Rekomendowane odpowiedzi