fred89 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Wybiera się ktoś do kina ??? Po obejrzeniu zwiastunu aż ciarki przechodzą Szczegóły: http://multikino.pl/pl/wydarzenia/wybrane/co-nas-kreci-czyli-premierowe-pokazy-wyjatkowego-dokumentu-o-motocyklach/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 JA mimo opinii, że cały film jest dość słaby 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 mimo opinii, że cały film jest dość słaby Nie wiem kto ci tak powiedział ale na bank się mylił. Widziałem już kilkukrotnie i nadal chętnie oglądam zatem może i z wami się przejdę 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ja również bym się wybrał 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nie wiem kto ci tak powiedział ale na bank się mylił. Widziałem już kilkukrotnie i nadal chętnie oglądam zatem może i z wami się przejdę na fb panowie od nas się wypowiadali 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) mimo opinii, że cały film jest dość słaby Niestety muszę się zgodzić. Trailer jest za***isty... i niestety tylko trailer. Cały film to takie hammerykańskie pitolenie, że się na bełta zbiera Ja widziałem raz i wystarczy Edytowane 26 Maja 2014 przez Mikey (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) To napisze inaczej. Jak nastawicie się, że to dokument a nie nakur..... to będzie się zupełnie inaczej oglądało. Trailer to 3min najlepszych scen i widoczków, natomiast film to historie różnych osób w różnym wieku opowiadających o zajawce motocyklowej. Nie ma tam zapier..., jarania kapcia, wyścigów, natomiast jest wiele gadania o pasji do motocykli. Jest to zupełnie inny film niż Jazda na krawędzi czy ten drugi o wyścigach motogp Gdzieś w odmętach sieci mam oryginał jakby ktoś nie chciał ryzykować. Edytowane 26 Maja 2014 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ja bym poszedł ale w innym terminie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Właśnie wyjołeś mi post , kurde miałem dać to samo no jasne że się wybieram to może proponuję liste zrobić kto idzie ? Suchy: Bez listy obecności proszę, kto będzie to będzie! Edytowane 26 Maja 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Też się wybieram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 czy to nie było kiedyś na kanale Discovery ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Z racji tego, że Forum Łódzkich Motocyklistów oficjalnie patronuje premierę filmu, odbędzie się w piątek jeszcze after-party w klubie Riff Raff przy ul.Roosevelta 10! Osoby, które idą na premierę proszone są o zabranie rękawiczek motocyklowych! Zrobimy zdjęcie na sali kinowej przed rozpoczęciem seansu prawdopodobnie pod kryptonimem "Lewa w górę". Wrocław i Warszawa robią swoje akcje podobne do naszej, więc nie możemy być gorsi Dołącz do wydarzenia na Facebooku! Edytowane 27 Maja 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) a o której jest ten film? bo jakas przerwa techniczna na stronie multikina dobra już wszystko wiem Edytowane 27 Maja 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 chętnie pójdę z Wami, bo tylko mnie ten film kreci, wśród znajomych kinomanów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Próbuję od wczoraj kupić bilety przez neta, ale nie da się :/ Czy trzeba osobiście wcześniej je kupić ??? Bo nie kminie tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Lewa w Górę 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Próbuję od wczoraj kupić bilety przez neta, ale nie da się :/ Z tego co wiem nie tylko Ty masz z tym problem, jakieś problemy z rezerwacją na Łódź występują tylko. Zgłaszaliście to telefonicznie? Najbezpieczniej iść i zarezerwować, ale myślę że to chwilowa awaria. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 już wszystko działa bilety zarezerwowane! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 To może jak sie jakaś liczna grupa uzbiera to może podbijemy motocyklami? A ile tych biletów za rezerwowałeś ? Dla mnie też za rezerwuj + jeden jeszcze jak możesz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) nie można tylko zarezerwować niestety. Trzeba kupić i zrobić przelew przez neta http://multikino.pl/pl/kup-bilet/kino/lodz-silver-screen/#2014-05-30 19zł normalny, 17 ulgowy Edytowane 27 Maja 2014 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 A jak bym do kuna pojechał to dostane go od ręki ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 A jak bym do kuna pojechał to dostane go od ręki ? jak najbardziej dasz kasę masz bilet chyba, że już wykupią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutToDie Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Oglądałem ten film już jakiś czas temu w domu. Strasznie słaby, zero dynamiki. W połowie prawie usnąłem. Niestety :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Też się zjawię, nawet jeśli to taka psychoanaliza to może warto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jakby co mam 1 wolny bilet.... oddam za free 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi