Skocz do zawartości

"co Nas Kręci" - Wypad Do Kina Silver Screen - 30.05.14 O 18:00

fred89

Rekomendowane odpowiedzi

Wybiera się ktoś do kina ;) ???

Po obejrzeniu zwiastunu aż ciarki przechodzą

Szczegóły:

http://multikino.pl/pl/wydarzenia/wybrane/co-nas-kreci-czyli-premierowe-pokazy-wyjatkowego-dokumentu-o-motocyklach/

qxK0W5f.jpg

JA :smile:

mimo opinii, że cały film jest dość słaby

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Nie wiem kto ci tak powiedział  ale na bank się mylił.

Widziałem już kilkukrotnie i nadal chętnie oglądam zatem może i z wami się przejdę ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Nie wiem kto ci tak powiedział  ale na bank się mylił.

Widziałem już kilkukrotnie i nadal chętnie oglądam zatem może i z wami się przejdę ;)

na fb panowie od nas się wypowiadali

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Niestety muszę się zgodzić. Trailer jest za***isty... i niestety tylko trailer. Cały film to takie hammerykańskie pitolenie, że się na bełta zbiera :doofywave:

Ja widziałem raz i wystarczy :hammer:

Edytowane przez Mikey (wyświetl historię edycji)

150270.png

To napisze inaczej. Jak nastawicie się, że to dokument a nie nakur..... to będzie się zupełnie inaczej oglądało.

Trailer to 3min najlepszych scen i widoczków, natomiast film to historie różnych osób  w różnym wieku opowiadających o zajawce motocyklowej.

Nie ma tam zapier..., jarania kapcia, wyścigów, natomiast jest wiele gadania o pasji do motocykli.

Jest to zupełnie inny film niż Jazda na krawędzi czy ten drugi o wyścigach motogp ;)

Gdzieś w odmętach sieci mam oryginał jakby ktoś nie chciał ryzykować.

Edytowane przez ridrick (wyświetl historię edycji)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Właśnie wyjołeś mi post , kurde miałem dać to samo :biggrin: no jasne że się wybieram to może proponuję liste zrobić kto idzie ? 

Suchy: Bez listy obecności proszę, kto będzie to będzie!

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)

Z racji tego, że Forum Łódzkich Motocyklistów oficjalnie patronuje premierę filmu, odbędzie się w piątek jeszcze after-party w klubie Riff Raff przy ul.Roosevelta 10!

flm_1401176022__afterparty_joa2.jpg

Osoby, które idą na premierę proszone są o zabranie rękawiczek motocyklowych! Zrobimy zdjęcie na sali kinowej przed rozpoczęciem seansu prawdopodobnie pod kryptonimem "Lewa w górę". Wrocław i Warszawa robią swoje akcje podobne do naszej, więc nie możemy być gorsi :biggrin:

Dołącz do wydarzenia na Facebooku!

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

a o której jest ten film?

bo jakas przerwa techniczna na stronie multikina

dobra już wszystko wiem

Edytowane przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji)

Próbuję od wczoraj kupić bilety przez neta, ale nie da się :/

Czy trzeba osobiście wcześniej je kupić ??? Bo nie kminie tego.

qxK0W5f.jpg

Próbuję od wczoraj kupić bilety przez neta, ale nie da się :/

Z tego co wiem nie tylko Ty masz z tym problem, jakieś problemy z rezerwacją na Łódź występują tylko. Zgłaszaliście to telefonicznie? Najbezpieczniej iść i zarezerwować, ale myślę że to chwilowa awaria.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

To może jak sie jakaś liczna grupa uzbiera to może podbijemy motocyklami?

A  ile tych biletów za rezerwowałeś ? Dla mnie też za rezerwuj + jeden jeszcze jak możesz.

nie można tylko zarezerwować niestety. Trzeba kupić i zrobić przelew przez neta :smile:

http://multikino.pl/pl/kup-bilet/kino/lodz-silver-screen/#2014-05-30

19zł normalny, 17 ulgowy

Edytowane przez fred89 (wyświetl historię edycji)

qxK0W5f.jpg

A jak bym do kuna pojechał to dostane go od ręki ?

jak najbardziej :smile: dasz kasę masz bilet ;) chyba, że już wykupią :smile:

qxK0W5f.jpg

Jakby co mam 1 wolny bilet.... oddam za free

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png