Kefas Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Heyka Tak mnie naszlo na zmiany i postanowilem przesiasc sie z mojego FIstaszka na cos innego. Moto ma sluzyc do szybkiej turystyki, tak w obrebie kilkuset km (mysle ze po europie narazie jezdzic nie bede ). Poczytalem, poszperalem, poogladalem na necie i z kilku modeli o ktorych myslalem na poczatku zostaly: Triumph Sprint ST 1050 oraz Suzuki GSX1300R Hayabusa Moto bedzie uzywane przede wszystkim do dojazdow do pracy, turystyki jak pisalem wczesniej, glownie z plecakiem. Roznica w cenie jest dosc duza, przy rocznikach srednio 2005 to jest ok 3-5tys zl. Macie jakies doswiadczenia z w/w motocyklami? co byscie doradzili? Pozdrawiam, Kefas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Szukałeś informacji na vfr-oc ??? Z tego co widziałem to nie Ty jeden nosisz sie z myślą zmiany bo takie tematy się pojawiały. Napewno możesz zapytać Petera bo jeżdził sprintem ST do niedawna więc z pewnością coś może powiedzieć. A z kolei śliniak ma sprinta GT. Rozmawiałem ostatnio z nimi chwile na ten temat i bardzo sobie chwalą sprinta jak i ogólnie triumph'a. Od siebie mogę dodać tyle, że kiedy szukałem dla siebie uniwersalnego moto (do pracy, do miasta, poza miasto i w trase) to wybierałem wlasnie miedzy vitkiem a sprintem. Akurat znam kogoś kto całe życie triumph'ami jeździ i z tego co się nasłuchałem to też pewnie swoją VFR'ke na sprinta zmienie ale za jakiś czas dopiero 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Szukales Juz w sumie sie na Trampka zdecydowalem. Wiem ze duzo osob sie zastanawialo, akurat przesiadam sie z FIstaszka takze bede mial porownanie na przyszlosc dla innych Pozdrowka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Śmiało moge polecić - co prawda inny ale na tym samym silniku - bardzo fajnie się sprawdza na długi trasach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Wydaje mi się, że cokolwiek byś nie wybrał z dwóch opcji podawanych przez Ciebie to będziesz zadowolony z przesiadki. Triumph Sprint ST 1050 z opinii innych użytkowników to "taka vfra z litrowym silnikiem" Hayka natomiast to już zupełnie inne moto, inna pozycja, inny silnik o wiele mocniejszy, większy itd, lecz nie mogę potwierdzić ani zaprzeczyć gdyż nie dosiadałem 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jak już coś znajdziesz to pochwal się Nawiasem mówiąc chętnie dosiadłbym triumph'a na chwile więc jesli kupisz to odzywaj się niezwłocznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 No to niezwłocznie się odzywam Triumph kupiony, śmiga aż miło, gęba się cieszy cały czas. Jak coś tel masz w profilu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Z Praszki k. Wielunia ? 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Mozna tak powiedziec, tak dokladnie to kolo Praszki bylo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi