SWIREQ Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 siema chcialbym zapodac info ze puszczaja wode na tamie we wloclawku i ponoc jest niepowtarzalny widok jutro(sobota) mam zamiar sie wybrac , myslalem o niedzieli ale ponoc ma przelotnie padac jesli ktos bylby chetny niech napisze do mnie na pw ja podam nr fona i sie zgadamy jakos moze jakis pan fotograf by sie wybral ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Siema a o ktorej chcesz poleciec? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 napewno nie rano ale jakos tak np 12-14 w tych h wyleciec (oczywiscie ja mam blizej od lodzikow) mieszkam ze tak powiem w kutnie takze po drodze lodziaki maja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja mam jutro wolne wiec czemu nie jak mowisz ze fajny widok to warto zobaczyc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Calkiem spoko widoki a o ktorej otwieraja tame 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Calkiem spoko widoki a o ktorej otwieraja tame Kierownik tamy czeka na wasz przyjazd,dopiero wtedy otworzy,co tam że trochę Polski zaleje . 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 ja bym poleciał a o której tak godzinę ile jest chętnych na tamę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 O której będziecie na tamie? Dojechalbym od drugiej strony. Potem można przejechać się w kierunku Płocka, wpaść na rybkę po drodze i dopiero na Łódź 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Najprawdopodobniej wyjade okolo 14 z kutna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Oki to będę ok 14.30 na tamie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Mur67 lecisz jeszcze z kimś bo jak co bym sie przyłączył i o której 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Mur67 lecisz jeszcze z kimś bo jak co bym sie przyłączył i o której Jestem na działce 30 km od Włocławka w kierunku Poznania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) tu nie chodzi zeby spotkac sie na tamie tylko zeby razem sie przejchac jak z lodzi byscie lecieli to na mcd w kutnie mzna sie spotkac i poleciec przez grabine np zobaczyc co sie na plazy dzieje i na tame potem maly przelot kolo plocka odwiedzilbym na sekunde koleszke i mozna smignac na pomost wislany takze ja proponuje jesli sa chetni to wspolnie poleciec o 14 z kutna czekam do 14:15 na mcd w kutnie potem ruszam Edytowane 24 Maja 2014 przez SWIREQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi