patryk. Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Witam. Przedstawiam wam mój sprzęt, którym jest ZIPP PRO 50/72. Jest on z 2012 roku. Założyłem ostatnio do niego filtr powietrza stożkowy(na zdjęciach jeszcze stary), lecz poprawiły się lekko osiągi. Ma on małe spalanie około 3l/100km Jestem z niego zadowolony, ponieważ wygląd ma niesamowity jak na 50cm. Dźwięk wydechu też bardzo przyjemny, bo nie brzęczy jak w skuterach Pojemność baku : 13l Zmieniłem mu cylinder i głowice na 72ccm, więc teraz jest ok.Zmieniona także została zębatka zdawcza z 12 na 14 zębów.V-max to 90km/h. Można złapać je bez problemu na prostej. Ogólnie zipp pro 50 jest bardzo wygodny w jeździe i dobrze się sprawuje. Więcej informacji podam w wiadomościach Polecam go każdemu kto zaczyna przygodę z motocyklami! Kliknij w zdjęcie aby zobaczyć w pełnym rozmiarze : Edytowane 18 Października 2014 przez patryk. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Zacny sprzęcik 72ccm polecam do tego zmień jeszcze przełożenia, będzie mniej palić i lepszy v-max, ale za czym dotrzesz to nadal będzie Ci mocy brakować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk. Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Olo - on jest już dawno dotarty, mam już na nim prawie 5 tyś. więc dajemy rade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Olkowi chodzi o to że gdy byś założył 72 to jak będziesz docierał to ci się znowu szybko moc znudzi Bak masz trochę większy Ja mając 1,5 litra w baku zatankowałem 13,5 litra po czym sądzę że jeszcze 1 litr by wszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasio Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Najważniejsze, żeby kierowca dobrze się czuł 0 Cytuj Kupię Aprilię RS125 '06+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Rzeczywiście - nie wygląda na 50 ccm! Pewnie niedługo Ci mocy zabraknie, ale robi wrażenie! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk. Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 dopiero zaczynam, myśle że to dobre rozwiązanie z tym zippem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 No nie jest taki głupi ten zippek . Jak na początek spoko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk. Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 też tak myśle bartek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 A ty tak wgl jeździsz z kartą moto rowerową czy bez .? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk. Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 niestety, ale musiałem robić - http://mojafirma.infor.pl/moto/jednoslad/prawo/317812,Kategoria-prawa-jazdy-AM--kogo-obowiazuje.html zobacz se takie niby prawo jazdy dla nastolatków ale zdajesz tak samo jak na inne kategorie i cena ta sama 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Fajne są te zippy pro bezawaryjności. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Sam miałem jeszcze w tym roku Zippa 250 Nitro i bardzo sobie chwalę. Ma go nowy właściciel, zaliczył już na nim jedną glebę ale dalej jeździ 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Przez pewien czas miałem okazję pojeździć takim Zippem. Ładny wygląd, dźwięk niezły. Na początek fajny sprzęt. Szerokości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk. Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dzięki Enlil. Pozdro ziom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi