działkowy emeryt Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 zatem, nie wypowiadaj się Niewiasto na temat gustu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif ... lepiej ...a skąd założenie, że arcydzieła już nie powstały?... jest taki fajny życiowy myk w kwestii czynionych założeń - ASSUME tak to się zdaje się w mowie angoli nazywa - i trafnie, bo założenie (ass - U - me) robi Du.Pę z Ciebie... i ze mnie - a po co? a co do rzeczonego ekshibicjonizmu ... powinienem teraz przyklasnąć Twojej maksymie i powiedzieć: "wywal rycha" ... tfuuu lepiej będzie "odsłoń bobra" ... i co - to czekamy teraz wszyscy na fotkę - czy jednak nie masz czego pokazać??? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zemną często ałtbusem jezdzi klijent wychaftwany od prawej ręki do cubka głowy cały polik ,chyba po pijaku go wydżargali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 a zastanawiaj się czy nie mam czy nie zasługujesz na oglądanie Jednak proponuję sobie odpuść bo ciśnienie skoczy Ci za bardzo i problemik rodzince zafundujesz ... Swoją drogą nie spodzewałam się ze az taki słaby psychicznie jesteś i że tak się dasz podpuścić http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif , zaraz na powagi lecisz , ja się bawię takimi postami a Ciebie szlag trafia że baba skomentowała Cię na forum publicznym ojjjjj niefajnie takich nerweczków i takiego charakterku nie potrafić okiełznać .... zerknij na post wyżej tak ze zrozumieniem i na spokojnie .... nie musi się nikomu podobać tatoo to kwestia gustu. Ale powiem Ci tak , według mnie jeżeli uznajesz dzieło jakie ma na nodze Siwy za bazgrołki czy brudnopis to albo jesteś totalnym ignorantem albo masz dupne pojęcie o tatoo , bo to nie jest ani bazgrołek ani szlaczek amatora . poczytaj o takich tatoo , doucz się trochę a najpierw nabierz pokory do samego siebie , bo utrzeć nosa takiemu jak Ty (na poziomie a nie wulgarnie ) może każdy . A jeżeli w brulioniku masz takie dzieła jak np Siwy na nodze to trzymaj w sejfie wspomniany brulinik bo to przyszłość może Ci zagwarantować Chyba się chłopie zapędziłeś w chęci bycia fajnym na forum ale nie doceniłeś jakości pewnych bazgrołków :)Pomijam już całkowicie jakie pieniądze kryją się za takimi dziełami na skórze .... Pozdrawiiam serdecznie i nie nerwowo a z humorem żyjmy !!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 mmm Niewiasto Okropna ... przez wszystkie posty moje powyższe przewala się całe tango uśmiechów - i śmiejemy się tu z tego wszyscy, gromadnie, całą rodzinką ... popatrz uważnie powyżej - tam są takie małe żółte buźki - śmieją się, co? ;)ciśnienie mi już dawno skoczyło - coź, stary już chrupek jestem, to i normalne zjawisko ... a polemika z kobietą jest całkiem ciekawym doświadczeniem.W kwestii tatuażu jestem totalnym ignorantem i pojęcie mam nikłe - nie znam się, dlatego myślałem, że napis na czole "B.D.R" to nic takiego wielkiego - i takie też się znajdą ;)Dalej nie widzę w moim poście żadnym powyższym wulgaryzmu - i czekamy na fotkę ... bo zaczynasz przeczyć sobie samej ;)i jeszcze jedno - nie jestem fajny - i wcale być nie chcę... a dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają... bo ileż to ma niby kosztować??? dychę? dwie k - PLNów? ... Siwy ma, Siwy wydaje - jego sprawa, ale to jeszcze nie powód żeby Narody padały na kolana :whistling:Pozdrawiam równie serdecznie 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 proszę bardzo link do zdjęcia bobra .... http://zzknafle.republika.pl/bobr.htm wklej i przejdź a zobaczysz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 ... wklejasz linki, które na dodatek nie robią ... brakło w elokwencji częsci adresu? ... czy to jakiś nowy wzorek na kolejnego pokemona? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 jak Ci zależy popatrzeć to walcz i kombinuj a nie łatwego dostępu wymagasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 mi tam link smiga ciekawe rzeczy ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 kurna rozpracuję to później teraz muszę wracać do kieratu, bo "mię efektywność spada" ...zatem nie podgrzewam już atmosfery - bawta się Rjebiata pokemonami póki co, hej! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Dobra- forumowe mordobicie dla rozrywki zaliczone, impreza udana, wróćmy do tatuaży. Ja bym miał tylko prośbę o wrzucanie fotek, bo takie "ja też mam" niewiele tak naprawdę wnosi, a spora część frajdy to popatrzeć co inni sobie zafundowali. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 oki jak zrobię zdjęcia to wrzucę żeby nie było że gołosłowna jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 ... ale pamiętasz o... ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif . . . . . . . . . . . . . . . . . . . no dobra, nie zaśmiecam już więcej wątku o którego przedmiotowości nie wiem nic obiecuję 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 jako autor tematu proszę żeby dogryzanie przerzucić na PW bo trochę się tu bałagan zrobił... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Okropna poproszę o zdjęcia bo ciekawość gryzie i może uzupełnij swojego awatara w profilu? od siebie dodam że temat założyłem a nie wrzuciłem jeszcze swojego zdjęcia... poprawię się widzę że któryś z adminów połączył tematy i teraz autorem jest Rado sorry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Oto moje tatuaże: Na drugim zdjęciu są dwa tatuaże: pierwszy był skarabeusz kolorowy a później zrobiłam do niego liście. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Takie mam Ostatni jest super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Wbrew kolejności wrzucania - ostani był tym pierwszym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Właśnie też sie obawiałam bardzo i na szczęście totalny luzik. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona Natomiast kość biodrowa.... MA - SA - KRA :/ na biodrze mnie strasznie łaskotało a jak miałam na plecach robiony to usnęłam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja na plecach też zupełnie na spokojnie Za uszami też luzik, kilka minut i po sprawie. Jedyny minus, to strasznie głośny dźwięk maszynki przy samym uchu... :/ Ale biodro - nigdy więcej Teraz mierzę jeszcze boleśniej (tak przypuszczam, biorąc pod uwagę moją kościstość ), bo na obojczyku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jestem pod wrażeniem. Ja od kilku lat myślę nad tym i co trochę to mam inny pomysł i co innego w innym miejscu mi się podoba. ;/ Chyba jeszcze do tattoo nie dorosłam. Okropna rewelacja ten na stopie. Naprawdę super. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Mi ten na stopie najmniej się podoba- moim zdaniem nie bardzo pasuje do pozostałych ale za to bluszcze- bardzo fajny pomysł. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja na plecach też zupełnie na spokojnie Za uszami też luzik, kilka minut i po sprawie. Jedyny minus, to strasznie głośny dźwięk maszynki przy samym uchu... :/ Ale biodro - nigdy więcej Teraz mierzę jeszcze boleśniej (tak przypuszczam, biorąc pod uwagę moją kościstość ), bo na obojczyku hm, skoro biodro Ci dokuczało to rzeczywiście obojczyk może być wyzwaniem podobno żebra też są dość bolesne, aczkolwiek nie sprawdziłam na własnej skórze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Żebra też mam w planach, ale to za jakiś czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Mnie czekają niedługo żebra, ale chyba po prostu użyję maści i tyle. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Emla podobno w miarę daje radę. Nie wiem na pewno, bo sama nigdy nie korzystałam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Robienie tatuażu i smarowanie się maścią znieczulającą to jak picie piwa bezalkoholowego. Po prostu nie ;] Mnie na przykład żebra mniej bolały od ramienia, więc nie ma reguły. A żebra miałem tatuowane przez prawie 5h bez przerwy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi