Skocz do zawartości

Tatuaże - Nasze, Innych, Rozmowy, Zdjęcia

Rado

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Mnie się nie podoba ale to oczywiście rzecz gustu. Sigil to porządna firma - potwierdzam.Co do tatuaży "za flachę" albo za co innego - nie będę precyzował - to mam z nimi styczność w pracy i powiem tylko tyle, że za takie "dzieła" to bym łapy obcinał, a ktoś kto pozwolił "ozdobić się" takim gównem jest i będzie dla mnie skończonym idiotą, - tką.

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

A to i ja się wypowiem, jako że tatuażem się zajmuję. Owszem, Sigil to bardzo dobre studio, z tym że mają duże obłożenie robotą i ciężko o terminy. Nie zgodzę się jednak że tatuatorzy robiący na domówkach są do kitu. Sam w studiu pracowałem, a teraz robie na chacie i jakoś poziom mi nie spadł. Kwestia była taka, czy się dzielić ze studiem kasą ( gdzie i tak moje były wszystkie materiały ) czy robić na swoim. Zresztą ze dwa moje tatuaże mają chłopaki z tego forum, więc można zapytać co sądzą o mojej pracy. Sam mam kilka dziar robionych samemu sobie i mi tam się podobają. Co do projektu umieszczonego wyżej, to mi tam się podoba... Pozdrawiam Regis -Airbrush & Tattoo Artist -

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

• 1 miesiąc temu...

Właśnie też sie obawiałam bardzo i na szczęście totalny luzik. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona :)Natomiast kość biodrowa.... MA - SA - KRA :/

W sumie gdybym mial powiedziec ile ich jest to nie wiem...dwa, czy moze kilka ;)

te na fotkach robione u Artura Szolca. jak dla mnie mistrz w tym co robi.

wzory robione z reki bez zadnych kalek, projektow i tym podobnych dupereli.

podalem pomysl, przeslalem kilka fotek co by mnie interesowalo i jazda )))

Dołączona grafika

Dołączona grafika

To teraz ja :smile: Mam ich w sumie 5 , pierwszy zrobiłam 20 lat temu u Jolki na Manhatanie (za czasów świetności zakładu ) , kolejne już poleciały w kolejnych latach , wszytkie robione w zaciszu domowym tatuatora.... ostatni zrobiony w Tunezji ich metodą (zupełniie inaczej niż w Polsce ) , na stopie ( hardcorowo na targowisku ) . Jestem wytrzymała na ból ale takich wrażeń jak przeżyłam nie życzę nikomu , raz że wzór na samych kościach dwa metoda totalnie inna . Pewnie będą kolejne , mam jeden na myśli ...

działkowy emeryt

fajne macie te kalkomanie ... a czy ktoś jest oryginalny i ma brudnopis np. na czole? :decayed: ... takiego pokemona na pół glacy... to by było dopiero coś! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

"działkowy emeryt " faktycznie masz rację , niczym nie zaskakujemy , jesteśmy nie oryginalni.... nudne te Nasze tatoo jak flaki z olejem , ale myślę że inni się zgodzą , czekamy abyś Ty Nas zaskoczył swoją oryginalnością i np pokemonem już nie na czole ale przynajmniej na d*pie .... Szczerze chciałabym zerknąć na tatoo komentatora :decayed: Dawaj foty i już podziwiamy !!!!

działkowy emeryt

droga Okropna Ewo :smile: ... mam Ci ja w domu brulion... 100-u kartkowy nawet, w kratkę... i jak mi się nudzi, ślinię grafitowy ołówek i tam rysuję sobie różnorakie bazgrołki :decayed:

co do upubliczniania wizerunku mojej cudnej du.py - ... tego zaszczytu dostępują nieliczne tylko ... nie znajduję jakoś przyjemności w internetowym ekshibicjoniźmie

tatuaży nie posiadam niestety jak się domyślasz żadnych - darzę swoje ciało zbyt dużym szacunkiem, żeby pstrzyć je brudnopisami http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif

ale nie neguję Waszego hobby, Wasze fajnie się ogląda - tylko czekam na jakieś oryginalne, bo szlaczki na ramionach, plecach czy łydkach to widać pod co drugim spożywczym, dajcie jakiegoś oryginalnego "poka" na czole - będzie genialnie! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Normalnie trafłam na "równego" sobie jeżeli chodzi o czepialstwo i upierdliwość , ja swoje tatuaże bardzo lubię , ich posiadanie nie wynika z braku szacunku do własnego ciała , a to czy szanownemu "działkowemu emerytowi " się tatoo podobają czy nie , to już kwesta gustu , a na temat gustu lepiej się nie wypowiadać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif . Jakby nie było jednak gratuluję posiadania brulionu 100-u kartkowego i grafitowego ołówka :smile: , inwestycja naprawdę udana taka dalekowzroczna...., nad bazgrołkami proponuję popracować i bankowo jakieś dzieło się urodzi . niech potomstwoi trzyma może jakiś pasjonat się pojawi i kasę zapoda za owe dzieła :whistling: A co do internetowego ekshibicjonizmu , cóż ... jak się nie ma co pokazać to wygodniej mówić że nam nie pasuje :smile: