Zołza Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Micek, rewelacja ten ostatni to bardziej małpę przypomina a nie lwa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Właśnie skończyłem projekt dziarki dla znajomej. Wyszło tak: 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mnie się nie podoba ale to oczywiście rzecz gustu. Sigil to porządna firma - potwierdzam.Co do tatuaży "za flachę" albo za co innego - nie będę precyzował - to mam z nimi styczność w pracy i powiem tylko tyle, że za takie "dzieła" to bym łapy obcinał, a ktoś kto pozwolił "ozdobić się" takim gównem jest i będzie dla mnie skończonym idiotą, - tką. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jarek- zajmujesz się usuwaniem czy sam robisz ?Mam w rodzinie osobę która robi sobie tatuaże "u kolegi" bo tanio... po czym narzeka że brzydkie i zamawia kolejne covery. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ani nie usuwam ani nie robię. Pracuję z "trudnymi" dziewczynami, które to noszą wspomniane wcześniej dzieła artystów maści wszelkiej ale nie mających pojęcia o sztuce tatuażu. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 I ja mam tatuaż ze studia Sigil. Gorąco polecam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 A to i ja się wypowiem, jako że tatuażem się zajmuję. Owszem, Sigil to bardzo dobre studio, z tym że mają duże obłożenie robotą i ciężko o terminy. Nie zgodzę się jednak że tatuatorzy robiący na domówkach są do kitu. Sam w studiu pracowałem, a teraz robie na chacie i jakoś poziom mi nie spadł. Kwestia była taka, czy się dzielić ze studiem kasą ( gdzie i tak moje były wszystkie materiały ) czy robić na swoim. Zresztą ze dwa moje tatuaże mają chłopaki z tego forum, więc można zapytać co sądzą o mojej pracy. Sam mam kilka dziar robionych samemu sobie i mi tam się podobają. Co do projektu umieszczonego wyżej, to mi tam się podoba... Pozdrawiam Regis -Airbrush & Tattoo Artist - 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 w sumie to ja mam 3 motywy tatuaży, gdyby liczyć każdy z osobna to wyjdzie 5 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Nie będę gorsza - też się pochwalę :PPóki co 4 sztuki, ale dopiero się rozkręcam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Fotkę byś wrzuciła... 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Takie mam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 O widzę, że przynajmniej jeden tatuaż masz od Łukasz z classic monster tattoo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 tylko jeszcze jednego motywu brak zdjęć ale to dopiero muszę zgrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Od Łukasza mam tylko jeden, zresztą pierwszy jaki zrobiłam - syrenę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Nie znam się na tym ale te za uchem chyba bolały co?? a ogólnie fajne http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Właśnie też sie obawiałam bardzo i na szczęście totalny luzik. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona :)Natomiast kość biodrowa.... MA - SA - KRA :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 W sumie gdybym mial powiedziec ile ich jest to nie wiem...dwa, czy moze kilka te na fotkach robione u Artura Szolca. jak dla mnie mistrz w tym co robi. wzory robione z reki bez zadnych kalek, projektow i tym podobnych dupereli. podalem pomysl, przeslalem kilka fotek co by mnie interesowalo i jazda ))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 narazie dwa, napewno nie ostatnie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 ja póki co mam jeden od kilku lat i na tym chyba poprzestanę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 To teraz ja Mam ich w sumie 5 , pierwszy zrobiłam 20 lat temu u Jolki na Manhatanie (za czasów świetności zakładu ) , kolejne już poleciały w kolejnych latach , wszytkie robione w zaciszu domowym tatuatora.... ostatni zrobiony w Tunezji ich metodą (zupełniie inaczej niż w Polsce ) , na stopie ( hardcorowo na targowisku ) . Jestem wytrzymała na ból ale takich wrażeń jak przeżyłam nie życzę nikomu , raz że wzór na samych kościach dwa metoda totalnie inna . Pewnie będą kolejne , mam jeden na myśli ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 fajne macie te kalkomanie ... a czy ktoś jest oryginalny i ma brudnopis np. na czole? ... takiego pokemona na pół glacy... to by było dopiero coś! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 "działkowy emeryt " faktycznie masz rację , niczym nie zaskakujemy , jesteśmy nie oryginalni.... nudne te Nasze tatoo jak flaki z olejem , ale myślę że inni się zgodzą , czekamy abyś Ty Nas zaskoczył swoją oryginalnością i np pokemonem już nie na czole ale przynajmniej na d*pie .... Szczerze chciałabym zerknąć na tatoo komentatora Dawaj foty i już podziwiamy !!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 droga Okropna Ewo ... mam Ci ja w domu brulion... 100-u kartkowy nawet, w kratkę... i jak mi się nudzi, ślinię grafitowy ołówek i tam rysuję sobie różnorakie bazgrołki co do upubliczniania wizerunku mojej cudnej du.py - ... tego zaszczytu dostępują nieliczne tylko ... nie znajduję jakoś przyjemności w internetowym ekshibicjoniźmie tatuaży nie posiadam niestety jak się domyślasz żadnych - darzę swoje ciało zbyt dużym szacunkiem, żeby pstrzyć je brudnopisami http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif ale nie neguję Waszego hobby, Wasze fajnie się ogląda - tylko czekam na jakieś oryginalne, bo szlaczki na ramionach, plecach czy łydkach to widać pod co drugim spożywczym, dajcie jakiegoś oryginalnego "poka" na czole - będzie genialnie! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Mhm, ja raczej też nie jestem za tatto, ale nie neguję Wasze nie są złe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Normalnie trafłam na "równego" sobie jeżeli chodzi o czepialstwo i upierdliwość , ja swoje tatuaże bardzo lubię , ich posiadanie nie wynika z braku szacunku do własnego ciała , a to czy szanownemu "działkowemu emerytowi " się tatoo podobają czy nie , to już kwesta gustu , a na temat gustu lepiej się nie wypowiadać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif . Jakby nie było jednak gratuluję posiadania brulionu 100-u kartkowego i grafitowego ołówka , inwestycja naprawdę udana taka dalekowzroczna...., nad bazgrołkami proponuję popracować i bankowo jakieś dzieło się urodzi . niech potomstwoi trzyma może jakiś pasjonat się pojawi i kasę zapoda za owe dzieła A co do internetowego ekshibicjonizmu , cóż ... jak się nie ma co pokazać to wygodniej mówić że nam nie pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi