siemin Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 heeee ja też mam! Jeszcze do poprawek ale jest Co sądzicie o tego typu tattoo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 ridrick, a nie moze byc brzydki wytatuowany facet do tej sesji? Oczywiście że może. Najważniejsza jest wizja artystyczna zawsze to cos innego niz sliczne kobiety http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.pngDlatego teraz ma nie być słodka tylko z dziarami Czyż nie jest urocza ?? http://otbmiami.com/...e-photos-10.jpg herb mam jeden tego miasta gdzie sie urodziłem, tu zyje i tu umre :DNo wiem, tak się tylko nabijam żeby nie było zbyt poważnie a co do kolezanki ja mam kolezanke taki slodki pin-up girls dziar ma troszeczke i sama stwierdzila iz jak bedzie ciepło chce sesje z moją małąPokaża pokaż pokaż 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 http://otbmiami.com/...e-photos-10.jpg http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOPERNIK Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 heeee ja też mam! Jeszcze do poprawek ale jest Co sądzicie o tego typu tattoo? zajefajny tatoo a powiedz jak z kosztami zrobienia takiego tatoo ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 zajefajny tatoo a powiedz jak z kosztami zrobienia takiego tatoo ??? koszty nie wielkie... Ten zrobił mi znajomek w swoim domotym studio. Dziara pare lat moge dac namiary. Myślę, że 300 zł to max Generalnie jest jeszcze do poprawek... mianowicie trzeba wukończyć kombinezon i takie tam ale jak zwykle z czasem bywa, brakuje go 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Wyświetl postUżytkownik Ndz000 dnia 24 październik 2012 - 09:43 napisał a co do kolezanki ja mam kolezanke taki slodki pin-up girls dziar ma troszeczke i sama stwierdzila iz jak bedzie ciepło chce sesje z moją małą Pokaża pokaż pokaż a wiec kolego tylko się nie sliń zbytnio to moja znajoma i juz ja mecze zeby jak bedzie ciepło sobe czas zarezerwowała :D http://wd10.photoblo...533079/kiki.jpghttp://wd7.photoblog...6/129632826.jpg Edytowane 25 Października 2012 przez Ndz000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YumiiYuki Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 heeee ja też mam! Jeszcze do poprawek ale jest Co sądzicie o tego typu tattoo? Bardzo fajny pomysł... ciekawa jestem już samego efektu końcowego, bo jak pisałeś, jest jeszcze do poprawki:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Poszukuję dobrego salonu albo osoby trudniącej się tatuowaniem na codzień godnej polecenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 polecam salon sigil lodz, piottrkowska 35, zrobilem tam 70 % ciala i walcze dalej ps. piotrkowska 25 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Przyłączam się. Też tam robiłem, pełen profesjonalizm. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Brdzo dobry salon 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 To ja dodam jeszcze 2 miejsca: hard to forget classic monster tattoo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 miejsce to miejsce ale liczy się tatuażysta, czy możecie kogoś polecić konkretnie z ksywy czy nazwiska - i czy to facet czy kobitka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 zalezy co chcesz robic , w sigil dobry wiktor i jarek, i jest jakis nowy koles ale nie znam, ja bylem dzisiaj kolejny raz i jestem zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 proponowal bym najpierw okreslic w jakim stylu chcesz zrobic ta2, wtedy bedzie duzo prosciej polecic konkretna osoba ktora da rade i bedzie dobrze sie czula w tym co wymyslisz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katka Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Michał Dante z Hard To Forget - bardzo polecam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ja robiłem w Manhattanie na Manhattanie Prowadzi go jedna babka, Pani Jolanta, bardzo polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 nigdy na manhatan , nie polecam a nawet odradzam , wiem co mowie , mieszkalem na manhatanie znam temat od podszewki..........mam wyrabane cale cialo ale nigdy bym tam nie poszedl ,soorrry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 proponowal bym najpierw okreslic w jakim stylu chcesz zrobic ta2, wtedy bedzie duzo prosciej polecic konkretna osoba ktora da rade i bedzie dobrze sie czula w tym co wymyslisz. Więc chodzi o coś w tym stylu i dokładnie w tym miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) To powinien ogarnąć prawie każdy- nic skomplikowanego. A z imienia- mnie robił (w sumie ciągle robi, trochę miejsca zostało) "japonizmy" Jarek z Sigila. A- Manhattan też odradzam (w sumie uznałem że ktoś sobie jaja robi polecając- to studio ma w Łodzi bardzo określoną "reputację") Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Rado (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 dla mnie the best jest studio zool na piotrkowskiej 37m lub 39 nie pamiętam, ale higiena i profeska. dziara kilka lat ma i nie zmieniła nadal koloru. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ja także polecam sigil - robiłem napis gotykiem - jestem bardzo zadowolony pełna profeska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dziarki, dziarki, dziarki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A to ja też się pochwalę - mam na łopatce aniołka, słodkie dziecię. Znaczy dla mnie wiele bo to prezent od taty na 18stkę - sam narysował, sam wykonał. Z ogromnym uczuciem i starannością. Plan był taki by zrobić kontur, zagoić i wycieniować, po 7miu latach nadal mam sam kontur bo zanim się zabraliśmy do cieniowania tacie pogorszył się wzrok, źle naostrzył igłę i całe tło wypłynęło... Więc zostawiłam bez cieniowania, ale sentyment mam ogromny i tak czy inaczej uważam, że ten tatuaż jest piękny. Od dawna myślę o dorobieniu co najmniej dwóch kolejnych, ale najbardziej bym chciała, by to też zrobił tato, a ten już nie jest w stanie... Więc czekam aż się zbiorę psychicznie i finansowo i zdecyduję się na coś konkretnego, i będę powiększać kolekcję. Aktualnie mam zajawkę na podpis, na piersi lub pośladku - parafkę mojej drugiej połówki, ale muszę poczekać tak do końca roku, może zrobię mu prezent na gwiazdkę...? 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabas Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Gorzej jak się połówkę zmieni ;D wtedz masz ograniczone pole manewru do facetów z taką samą parafką ;P Joke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi