Rado Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 No własnie, co to za uniki ? Temat o tatuażu a fotek jak na lekarstwo, tylko gawędziarstwo jakieś "i syr też mom ale wom nie dom". 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Wczoraj spełniłam swoje marzenie. Z małą pomocą rodziny, rodzice napisali, a brat przerobił mój projekt motocykla i tak oto jest, mój pierwszy tatuaż 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) mnie się taki marzy.. Agi, super.. *.* mnie się podoba... całość ; D Edytowane 11 Lutego 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 jak ktoś chce dobry malunek - to mam gościa dobry jest 3 mi zrobił i kolejne 3 mi zrobi 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 No to dawaj namiary. Pracuje w studio? Jako, że w tym roku u mnie zmiana kodu, ... z przodu; chcę znowu coś sobie domalować. Do istniejącego wzoru na jednej ręce chcę dodać kolor i trochę poprawić jakościowo to co mam; na drugiej też poprawić i dodać kolejne sztuki - tu akurat mowa o gwiazdkach wskazujących kolejne latka mojego pierworodnego. Chętnie bym się spotkał z kimś, kto profesjonalnie zajmuje się rysunkiem i pogadał jak powyższe uczynić. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Hej, hej, [lubię odkopywać ten temat ] Pytanie mam do tych co dziarają. Czy jest jakiś sposób, żeby linie były cieniutkie, czy to bez względu na wszystko i tak 'rozleje się' z pół milimetra na ok milimetr? Czy są jakieś różne grubości igieł? [Wybaczcie za to pytanie, domyślam się, że jest głupie ] Proszę o pomoc w temacie i z góry dziękuję 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 A po jakim czasie Ci się rozmyło? To może od barwnika zależeć i od tego jak na początku dbałaś o tatoo. Ja mam swoje ponad rok i nic nie drgnęło. Kolor jaki był taki jest i kontury ostre. Ja swoje robiłam w Pabianicach. Babka fajna. Myśli nad tym co robi i pracuje na dobrych materiałach. Także duży plus!!! Studio Nemezis na rogu Konstantynowskiej i Warszawskiej w Pabianicach. Koło serwisu moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 "Moje dzieło" mam od ok 9 miesięcy, dbałam o nie tak jak mi tatuażysta zalecał, kilka razy dziennie smarowałam, nie spałam na tym boku, nawet chodziłam w takich ciuchach, że prawie w ogóle nie dotykały do tatuażu. Zrobiłam dziś sobie foto, żeby porównać jak to wyglądało zaraz po zrobieniu i teraz, i jednak dochodzę do wniosku, że po prostu panikuję Wszytko jest takie samo jak w dniu zrobienia, tylko mi się zwyczajnie wydawało, że to się jakoś rozlało, że kreski są jakieś grubsze. Jednakże dziękuję Gocha za odpowiedź 1 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekkrzysiek Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 temat dawno nie odswiezony wiec odswiezam bo warto. Niedawno dziabalem sie u Sebastiana z zeta Reticuli na Piotrkowskiej, gosc naprawde rzeczowy, pomocny wie co robi a malo jest takich tatuazystow a co za tym idzie niedrogi. Warto o nim wspomniec bo malo jest juz takich artystow w tym skomercjalizowany swiecie:) polecam jesli ktos chce miec niepowtazalne dzielo na swoim ciele 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) A gdzie zdjęcie Ja, myślę, że w przeciągu 2ch tyg. wstawię kolejne zdjęcie Edit: No i jest Moje maleństwo skończone: Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Agi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) No to i ja cosik wpiszę: Miałem tak: a jest: Dodam, że znak nieskończoności z pierwszego zdjęcia robił mi (po taniości ) niejaki p. Regis. To co na pozostałych, to wszystko co dało się uratować z owego znaku (bez laserowania) bo zdaniem tatuatorów była to wielka kupa. Edytowane 23 Lutego 2016 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi