Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich znajdujących się na tym forum - Pań i Panów oczywiście.

Mam na imię Krzysiek, lat 29.

Forum czytam już od jesieni tamtego roku , gdy wpadł mi do głowy pomysł kupna motocykla, we wrześniu 2013 zakupiłem Yamahe Thundercat, jest to moje pierwsze zetknięcie się z dwoma kółkami napędzanymi silnikiem :smile: Pierwsze jazdy jeszcze bez PJ, ale już  jest w drodze do mnie :smile: (dzięki nauce Turbo szkole z Pabianic, poszło za 1razem) Wczoraj odbyłem egzamin ze skutkiem pozytywnym, myślę że w niedługim czasie będę uczestniczył aktywnie na spotach i życiu forum. Na razie muszę się zapoznać z motocyklem i zacząć zbierać doświadczenie nawijając kilometry. 

LwG

Opublikowano

witamy na forum :smile:

i powodzenia na drodze :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Szerokości!

Klasykiem się nie staje chłam przez datę premiery. 

Opublikowano

Witamy i zapraszamy na czwartkowe spotkania

www.szpiegowskie.com.pl

Opublikowano

Siemka to graty za zdanie prawka i szerokości . :biggrin:

Opublikowano

Czołem! LwG!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

siemanko :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Siemano  szerokości i rozwagi na drodze   :riding:

Opublikowano

witam

Opublikowano

Cześć ;)

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

Cześć!

Też robiłem kurs w Turbo i też zdałem za pierwszym razem. A Kociak to fajny sprzęt.

Opublikowano

Cześć

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"