Zidus Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 Jeśli ktoś z Was mógłby polecić i ma namiar na fajne ośrodki wczasowe, tudzież prywatne kwatery czy kempingi nad Bałtykiem i mógłby się podzielić to będę wdzięczny. Miejscowość póki co nie gra roli, szykujemy się w stronę Łeby ale to nic pewnego. Problem jest taki że potrzeba łóżek na 6-8 osób. Jeśli ktoś coś słyszał/przebywał i może polecić, czekam na posty 0 Cytuj
Mikey Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 Wczoraj wróciłem z Władysławowa. Zatrzymałem się TUTAJ i polecam Jest tanio, czysto i miła obsługa, a dodatkowo chatka ta jest na booking.com - polecam przez ten portal zamawiać, bo w razie potrzeby możesz zrezygnować i zazwyczaj tracisz tylko 30% kasy. Dzięki temu przez ostatnie kilka dni nie musiałem pluskać się w bagnie po Krupówkach, tylko mogłem chillować nad (jeszcze) cichym Bałtykiem. Jak coś to wal na PW 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 A jakies sympatyczne i spokojne pole namiotowe z dostepem do lazienek?? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Zidus Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 Ja jestem jak najbardziej ZA, dla mnie może być nawet bez łazienek tylko gorzej z BABAMI Najwyżej będą wode z biedry nosić @Mikey Zaraz sobie sprawdze co i jak, a jak bedziemy mieli okazje znowu śmignąć traske w niedługim czasie to pogadamy 0 Cytuj
Kawasaki Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Z tego co mi mówili znajomi, to bardzo spoko warunki są na polu namiotowym Lazurowe w Chłapowie. Można się tam zatrzymać przyczepą lub kamperem, albo po prostu rozbić swój namiot. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 ZIDUS, my z Dorota byliśmy i polecamy Zielony zakątek. Zalety: * darmowe rowerki na cały pobyt * ceny chyba ze 20-30 zł za osobodobę (zależnie czy pokoje czy bungalow czy domki) * spokój, cisza, zieleń * grill i dużo miejsca do leżakowania * Chłapowo (mniej oblegane i przeludnione niż odległe o 2 km Władysławowo) * Czysto, schludnie i nie ma się do czego doczepić * Sklep 300m Wady: * kawałek do plaży ok. 1400m 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
krzychoslav Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) z mojej strony coś kompletnie innego byłem kilkanaście razy w miejscowości Kąty Rybackie (zaraz za Stegną i Sztutowem w stronę Krynicy Morskiej, miejscowość położona między Zalewem Wiślanym a Zatoką Gdańską. ze swojej strony, oraz znajomych mogę polecić pensjonat Wielorybek http://www.wielorybek.pl/ tylko nie wiem czy będą jeszcze miejsca. ze swojej strony mogę polecić również domki tutaj http://www.mierzeja.pl/katy/domki/apartamentyidomkiwkatachrybackich.html organizowałem wyjazd na 10 osób, zatrzymaliśmy się tutaj - było naprawdę dobrze, jedyny minus to dość daleko do plaży, droga lasem także fajny spacer zawsze. oraz z doświadczeń znajomych http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/katy_rybackie/domki_letniskowe/11671 co do samej miejscowości - jak widać na mapach, dużo lasu, lasu, jeszcze raz lasu, z jednej strony woda, z drugiej strony woda, jedna główna ulica, spokój, dla mnie idealne miejsce na wyciszenie się i ucieczkę od zgiełku miasta. do Krynicy Morskiej jakieś 15km, do Gdańska jakieś 50km. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Rekomendowane odpowiedzi